(Poistunut julkaisusta)

Alumiinihitsaaja
Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme Lahden talousalueelle

ALUMIINIHITSAAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tehtävä koostuu alumiinihitsaus- ja asennustöistä. Käytettäviä materiaaleja ovat alumiini, teräs ja RST.

Tehtävässä edellytetään

  • mig-/mag- tai tig-hitsaus osaamista
  • suoritetut luokat ovat hakijan eduksi, mutta otamme huomioon myös hakijat, jotka haluavat kehittyä työssään ja suorittaa luokat mahdollisesti myöhemmin.

Kokemus levytöistä ja liitosmenetelmien tuntemus on eduksi tehtävässä. Myös kokemus pneumatiikasta tai hydrauliikantöistä auttavat tehtävässä menestymiseen.

Työtehtävään perehdytetään, mutta perehdytyksen jälkeen tehtävä on itsenäinen ja omatoimista otetta vaativa.

Mikäli tehtävä kiinnostaa, jätä hakemus oheisen linkin kautta tai soita 040 728 8728/Johanna. Työsopimus tehdään aluksi Kilta Henkilöstöpalvelu Oy:n kanssa ja tulet siirtymään myöhemmin suoraan asiakasyrityksen kirjoille. Työtä tehdään päivävuorossa 40,0 h/vko.

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.