(Poistunut julkaisusta)

Alumiinihitsaaja
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2018

Tehtävän kuvaus:

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Etsimme asiakasyritykseemme Pirkanmaalle ahkeraa ja työtä pelkäämätöntä alumiinihitsaajaa pitkäkestoiseen työsuhteeseen. Asiakkaamme valmistaa korkealaatuisia kuljetussäiliöitä yli 30 vuoden kokemuksella.

Etsimämme henkilö on jo kartuttanut kokemusta alumiinin hitsauksesta ja taitaa piirustusten lukemisen. Tätä ammattitaitoisuutta täydentää aito kiinnostus työntekoa kohtaan sekä reipas asenne. Työtehtävät koostuvat säiliöiden hitsauksista sekä asennus- ja osavalmistuksista. Työasennot ovat ajoittain haastavia, joten fysiikka tulisi olla kunnossa.

Voit olla esimerkiksi levyseppä tai sinulla voi olla kokemusta levytyökoneiden käytöstä ja konepiirustusten lukemisesta. Jos sinulla on kokemusta asennustöistä ja olet sattunut työskentelemään säiliöautorakenteen ympärillä, niin se on sinulle hakijana eduksi.

Asiakkaamme tarjoaa erittäin mielenkiintoisen ja haastavan työn korkeaa laatua ja asiantuntemusta arvostavassa suomalaisessa yrityksessä. Hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä asiakasyritykseemme pitkäksikin ajaksi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Laita hakemus joko sähköisen järjestelmämme kautta tai laita se tulemaan sähköpostitse osoitteeseen tampere@nordic.fi.