(Poistunut julkaisusta)

Alumiinihitsaaja (Siuro)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2018

Etsimme nyt alumiinin jatkojalostukseen erikoistuneelle toimeksiantajallemme osaavaa alumiinihitsaajaa pitkäaikaiseen työhön. Työkohde sijaitsee Nokian Siurossa.

Käytännössä työssä valmistetaan konepajatuotteita 1,5-10mm vahvuisesta alumiinista. Työ on pääsääntöisesti TIG-hitsausta, mutta myös MIG-hitsaustaidot ovat välttämättömiä työssä. Tehtävässä menestyminen edellyttää kuvanlukutaitoa.

Etsimme luokkahitsaustasoista tekijää, mutta luokkien voimassa olo ei ole välttämätöntä. Uusi tekijä perehdytetään tehtävään, mutta tarkoituksena olisi aloittaa itsenäinen työskentely nopeasti. Trukinajotaito ja kokemus nostureista katsotaan eduksi.

Työtä tehdään arkisin 6-14.30 välillä. Työssä aloitetaan määräaikaisessa vuokratyösuhteessa, jonka jälkeen tekijän on tarkoitus siirtyä toimeksiantajamme omille kirjoille. Työt aloitetaan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Halitsetko alumiinihitsauksen salat? Täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.