(Poistunut julkaisusta)

Alumiinihitsaaja - Aerial Oy
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.4.2019

Aerial Oy on perustettu vuonna 1969 täyttämään Skandinavian kasvanutta telekommunikaatiotuotteiden kysyntää. Nykyään Aerial Oy:llä on asiakkaita ja asiakasprojekteja ympäri maailman, päämarkkina-alueena on yhä Pohjois-Eurooppa.

Aerialin erityisosaamista ovat haastavien ääriolosuhteiden antenni- ja mastoratkaisut, esimerkkinä toteutus Grönlantiin.

Työnantajana Aerial Oy on vakavarainen ja joustavaan toimintaan kykenevä perheyritys. Yrityksestä, toimintaperiaatteista, tuotteista ja asiakaslähtöisistä ratkaisuista löydät lisätietoja osoitteesta www.aerial.fi

Etsimme nyt Aerial Oy:lle alumiinihitsaajaa vakituiseen työsuhteeseen Kesälahden tuontantoyksikköön.

Työtehtävät ovat monipuolisia ja pitävät sisällään mm. osavalmistusta, hitsausta sekä alumiinirakenteiden ja antennien kokoonpanotehtäviä.

Kyseessä on päivätyö, jossa päivittäinen työaika on klo 7.00 - 15.30. Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen ja palkka on neuvoteltavissa.

Aluksi uudelle työntekijälle maksetaan tuntipalkkaa, mutta perehdytysajan jälkeen uudelle alumiinihitsaajalle tarjotaan mahdollisuus päästä myös urakkapalkan piiriin. Lisäksi työntekijälle tarjotaan ateriaetua.

Töiden alkamisajankohta on neuvoteltavissa, mutta Aerialin toive on, että uusi työntekijä pystyisi aloittamaan työt kevään 2019 aikana. Tällä hetkellä työyhteisössä on 10 työntekijää ja tähän porukkaan etsimme nyt pitkäkestoista vahvistusta.

Olet sopiva lisä Aerialin rentoon työporukkaan jos osaamiseesi kuuluu:

- Valmistuskuvien / teknisten piirustusten lukutaito

- Konepajan mittavälineiden käyttötaito

- MIG / MAG hitsaustaito (alumiini ja kevytmetallit)

- Koneistuksen perusteet (sorvaus / jyrsintä)

- Kiinnostus tehdä töitä mukavassa ja kannustavassa työporukassa tuotteiden kanssa, joilla on merkitystä langattoman tiedonsiirron kehittämisessä ja kehittymisessä 

Eduksi katsotaan:

- TIG-hitsaustaito

- Juotostyöt / kaasuhitsaus

- Sähköasennukset / kaapelityöt

- Laajempi koneistusosaaminen

- Ruostumattoman teräksen työstäminen ja hitsaus

Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen ja motivoitunut sekä valmis sitoutumaan pitkäkestoiseen työsuhteeseen. Työ on monipuolista ja työtä tehdään joko yksin tai projektiluontoisesti 1-3 hengen tiimissä. Työkaverit ovat rennon lupsakoita ja huumoria työmaalla riittää, mutta töihin myös keskitytään täysillä kun sen aika on.

Valmistettavat tuotteet ovat antenneja ja tuotanto voi vaihdella yksittäisistä kappaleista satojen kappaleiden sarjoihin. Antennien valmistusmateriaalina on pääosin alumiini, mutta myös ruostumatonta terästä käytetään vähäisiä määriä. Työntekijä vastaa valmistettavan tuotantosarjan tekemisestä aina osien valmistuksesta hitsaukseen ja loppukokoonpanoon asti.

Arvostamme huolellisuutta ja tarkkuutta sillä Aerial valmistaa ja toimittaa laadukkaita tuotteita sovittujen aikataulujen mukaisesti. Käytössä on ISO 9001 ja EN 1090 standardit.

Mikäli olet etsimämme niin jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, koska aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja rekrytoinnista: Ville Väänänen, ville.vaananen@rtkhenkilostopalvelu.fi / 050 341 7993

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.