(Poistunut julkaisusta)

Alueylihammaslääkäri
Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö (YTHS)

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2020

Haemme nyt alueylihammaslääkäriä vastaamaan YTHS keskinen -alueen suunterveyden palveluiden tuottamisesta ja kehittämisestä. Työalue kattaa Tampereen, Seinäjoen ja Hämeenlinnan palvelupisteet.

Tehtävä tarjoaa mielenkiintoisen mahdollisuuden toimia opiskelijoiden terveyden ja hyvinvoinnin tukena, osaavassa ja moniammatillisessa työyhteisössä. Tehtävässä pääset osallistumaan opiskeluterveydenhuollon mittavaan muutokseen ja YTHS:n laajentumiseen.

Alueylihammaslääkärinä toimit palvelualueen hammaslääkäreiden ja erikoishammaslääkäreiden esihenkilönä. Osallistut myös alueen johtoryhmätyöskentelyyn, valtakunnalliseen suunterveyden esihenkilöiden työskentelyyn sekä raportoit aluejohtajalle. Työskentelet yhteistyössä palvelualueen muiden esihenkilöiden kanssa.

Hakijoilta edellytetään erikoishammaslääkärin pätevyyttä (haussa huomioidaan myös erikoistuvat) jonka lisäksi odotamme:

  • kokemusta hallinnollisista- ja esihenkilötehtävistä
  • hyviä vuorovaikutustaitoja
  • kielitaitoa molempien kotimaisten kielten ja englannin osalta

Työssä onnistuminen vaatii valmiutta työskennellä etäyhteyksien välityksellä.

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen, eikä siihen liity ilta- tai viikonlopputyötä. Palkan ja työehtojen suhteen noudatamme YTHS:n ja Suomen Hammaslääkäriliiton välistä sopimusta. Lääkärimme kuuluvat joustavan vuosityöajan piiriin. Työ alkaa 4.1.2021 tai sopimuksen mukaan ja sijaintipaikkana voi toimia mikä tahansa YTHS keskinen -alueen palvelupisteistä. Tehtävä edellyttää jonkin verran matkustamista.

Heräsikö kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antavat aluejohtaja Anna Arola-Järvi puh. 050 314 6020 ja johtaja hammaslääkäri Anne Komulainen, puh. 046 876 9159. Tavoitat Annan puhelimitse 18.9. klo 14:30-16:00 ja 21.9. klo 14:30-16:00 ja Annen 21.9. klo 15-16 ja 24.9. klo 15-16 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@yths.fi

Rekrytointiaikataulu:
Jätäthän tietosi "hae" -linkin kautta viimeistään tiistaina 4.10.2020. Tavoitteemme on edetä rekrytoinnissa jo hakuajalla, mutta olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin viimeistään hakuajan jälkeen. Rekrytointiprosessissa voidaan hyödyntää etäyhteydellä tapahtuvia haastatteluita, mikäli henkilön sijaintipaikka tai vallitseva tilanne sitä edellyttävät.