(Poistunut julkaisusta)

Alueyhteyspäällikkö
UFF

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2019

Etsimme kasvavaan organisaatiomme uuteen tehtävänkuvaan

ALUEYHTEYSPÄÄLLIKKÖÄ

toimimaan vaatekeräyksen yhteyshenkilönä ja palveluverkoston ylläpitäjänä. Tule rakentamaan kanssamme kestävää tulevaisuutta!

Lupaamme sinulle seuraavaa

Vaatekeräys on erittäin merkittävä osa toimintaamme, ja sen volyymi on moninkertaistunut 2000-luvun aikana. Vaatekeräyksen palveluverkostoa on rakennettu tavoitteellisesti vuosien ajan, ja kasvun myötä toiminta kattaa maantieteellisesti koko Suomen. Jatkossa tavoitteenamme on ylläpitää laadukasta, valtakunnallista palveluverkostoa sekä kehittää keräyksen logistiikkaa ja toimintamalleja entisestään yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Alueyhteyspäällikkönä tulet toimimaan vaatekeräyksen yhteystoiminnan keskiössä: olet kontaktihenkilö julkishallinnon, kaupan keskusliikkeiden, alihankkijoiden ja asiakasorganisaatioiden suuntaan. Vastaat siitä, että sopimukset ovat ajan tasalla, keräysprosessit sujuvia ja toiminta tavoitteidemme mukaista.

Käytännössä työsi koostuu seuraavista kokonaisuuksista:

 • Vaatekeräyksen logistiikkaan ja keräystoimenpiteisiin liittyvän toiminnan suunnittelu ja ylläpito (esim. kuljetuspalvelut) sekä edelleen kehittäminen
 • Vaatekeräyksen yhteystoiminta: kontaktiverkoston ylläpito, sidosryhmien informointi, tapahtumayhteistyö
 • Ajantasaisen datan ylläpito toimintajärjestelmän mukaisesti; yhteystiedot, esittelyt ja tiedotteet
 • Yhteistyösopimusten valmistelu sidosryhmien kanssa ja sidosryhmiin liittyvien toimien ja projektien valmistelu ja hallinnointi
 • Toimintajärjestelmän mukainen jatkuva parantaminen

Me UFF:lla haluamme rakentaa sosiaalisesti, ekologisesti sekä taloudellisesti kestävää ja oikeudenmukaista maailmaa. Korostamme tekemisessämme globaalia reiluutta ja yleishyödyllisiä tavoitteita. Näemme, että kaikilla on mahdollisuus toimia myönteisen aktiivisesti ja vastuullisesti kestävyyden hyväksi. Tekemisen kulttuurimme on tavoitteellinen, kasvuhakuinen ja toimimme jatkuvan parantamisen periaatteiden mukaisesti. Toivomme, että nämä ovat myös sinulle tärkeitä teemoja.

Tehtävä sijoittuu logistiikka- ja pakkauskeskukseemme Helsingin Kuninkaantammessa. Kaikkiaan meillä työskentelee noin 270 myynnin, tuotannon, logistiikan sekä hallinnon ja globaalikehitystyön ammattilaista.

Odotamme sinulta seuraavaa

Etsimme tehtävään henkilöä, joka viihtyy monitahoisessa ja verkostomaisessa työympäristössä ja kykenee pitämään monta palloa liikkeellä yhtä aikaa. Toivomme, että olet suorittanut ylemmän korkeakoulututkinnon esimerkiksi tekniikan tai kaupan alalta. Olet tottunut lean-ajatteluun, ja kun näet kehittämisen paikan, et pelkää kääriä hihoja.

Arvostamme erityisesti seuraavia ominaisuuksia:

 • Sinulla on kokemusta vastaavan kaltaisesta yhteistyöverkostojen ylläpitämisestä ja kehittämisestä
 • Sinulla on kokemusta projektityöstä, mielellään projektivastuullisessa roolissa
 • Sinulla on ymmärrystä esimerkiksi logistiikasta, materiaalihallinnasta ja / tai tavaravirroista
 • Nautit aktiivisesta ja sosiaalisesta työstä ja toimit luontevasti erilaisissa neuvottelu- ja vuorovaikutustilanteissa
 • Olet taitava johtamaan omaa työtäsi: aikatauluttamaan, priorisoimaan ja organisoimaan sekä löytämään tekemisen paikkoja
 • Työskentelytapasi on looginen, suunnitelmallinen ja ennakoiva: et sammuta paloja vaan estät niiden syntymisen
 • Olet valmis matkustamaan, sillä työ on osin liikkuvaa ja tarkoituksena on jalkautua myös kentälle
 • Viihdyt tavoitteellisessa ja tuloskeskeisessä työkulttuurissa, ja haluat itsekin saada näkyviä tuloksia aikaiseksi
 • Hoidat työsi sujuvasti suomen- ja englannin kielellä

Kokemus ja osaaminen esim. tuotannon kehittämisestä, taloudesta ja kannattavuudesta sekä sopimusneuvotteluista ja -hallinnasta on iso etu.

Kiinnostuitko?

Jos jokin jäi askarruttamaan, vastaamme mielellämme kysymyksiin seuraavasti:

 • Jari Töyrynen, keräyspäällikkö, p. 050 559 3388. Tavoitettavissa ti 26.2. ja ti 5.3. klo 12-13
 • Milla Kansonen, rekrytoinnissa avustava konsultti, Psycon Oy, p. 020 7101 282. Tavoitettavissa pe 22.2. klo 9-10 ja to 7.3. klo 11.30-12.30.

Hakemuksen voit jättää osoitteessa www.psycon.com/jobs. Viimeinen hakupäivä on 10.3.2019.

Avainsanat: järjestö, julkishallinto, logistiikka, osto, ympäristöinsinööri, ympäristöala, koordinointi, tekniikka, kuninkaantammi, osto/hankinta