(Poistunut julkaisusta)

Aluevientipäällikkö ilmanvaihtolaitteiden B2B-myyntiin
Vallox Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2020

Etsimme joukkoomme tehokasta aluevientipäällikköä vakituiseen työsuhteeseen Valloxin B2B-myyntiin. Me Valloxilla suunnittelemme, valmistamme ja myymme teknologisesti ja toiminnallisesti korkealaatuisia, turvallisia ja ympäristökuormitukseltaan optimoituja ilmanvaihtotuotteita. 

Kohderyhmiimme kuuluvat erilaiset rakennusteollisuuden sidosryhmät ja tuotteitamme jälleenmyyvät tukkuliikkeet ja ketjut. Valloxin aluevientipäällikkönä vastaat alueesi vientitoiminnoista ja niiden kehittämisestä. Asiakaskuntasi muodostuu pääsääntöisesti ilmanvaihtoalan eri toimijoista.

Tällä hetkellä Vallox Oy:lla on 16 vientimaata. Pieni vientitiimimme toimii ketterästi, ja sinulla onkin mahdollisuus vaikuttaa oman taustasi ja mielenkiintosi mukaan siihen, mihin maihin ja kohderyhmiin keskityt.

Useamman vuoden kokemuksesi B2B-tuotteiden viennistä, esimerkiksi ilmanvaihdon tai rakennusmateriaalien parissa, sekä ansiokkaat näytöt jälleenmyyjäverkoston rakentamisesta, ovat ehdottomasti valttisi tehtävässä menestymiseen. 

Järjestelmällisyytesi ja strategisuutesi avulla laadit kohdemaiden vientistrategian yhdessä maahantuojien kanssa helposti. Hyviä esiintymis- ja neuvottelutaitojasi pääset hyödyntämään uusien asiakkaiden hankinnassa ja jo olemassa olevien asiakassuhteiden kehittämisessä. Ajattelet asiakaslähtöisesti ja pystyt rakentamaan luottamuksellista yhteistyötä ja avaamaan uusia kontakteja. 

Tehtävään soveltuva koulutus, esimerkiksi tekniikan tai kaupan alalta, on tehtävässä menestymisen kannalta eduksi. Välttämätöntä on sujuva suullinen ja kirjallinen englannin ja suomen kielen taito, mutta monipuolisesta kielitaidosta on vientimyynnissä aina etua. 

Matkustusvalmius ja ajokortti ovat vientimyyjän edellytyksiä nykypäivänäkin. Aluevientipäällikkönä matkapäiviä ulkomaille kertyy vuodessa noin 50-60. Vallox Oy sijaitsee Loimaalla, ja työn ja vapaa-ajan yhdistämisen sujuvoittamiseksi kotipaikkasi sijaitsee vähintään kohtuullisella etäisyydellä Loimaalta, jotta pääset toimistolle aina tarvittaessa. 

Tarjoamme vastuullisen ja kansainvälisen tehtävän laadukkaiden ja kilpailukykyisten kotimaisten tuotteiden parissa. Aluevientipäällikkönä saat vientipäällikön ja muiden sisäisten sidosryhmien tuen, mutta saat myös toimia ja tehdä päätöksiä itsenäisesti. 

Vallox on vakavarainen työnantaja, ja tarjolla on nykyaikainen työympäristö, mukava työilmapiiri sekä hyvät edut (mm. ePassi Sportti&Kulttuuri ja ryhmäsairauskuluvakuutus). 

Miten haet Valloxin uudeksi aluevientipäälliköksi?

Hae aluevientipäällikön paikkaa viimeistään 25.5.2020. 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen sekä ansioluettelosi osoitteeseen rekry@vallox.com. Kirjoita sähköpostin aihekenttään ”aluevientipäällikkö”.

Jäikö jokin askarruttamaan, kaipaatko lisätietoja?

Lisätietoja tehtävästä antaa alla olevina aikoina vientipäällikkö Markku Marttala, puh. 010 7732 240:

  • ke 13.5. klo 9.30-11.30
  • ma 18.5. klo 13-15

Hakuprosessia koskeviin tiedusteluihin vastaa henkilöstön kehittäjä Tanja Altti, puh. 010 7732 241.