(Poistunut julkaisusta)

ALUEVIENTIPÄÄLLIKKÖ, AREA SALES MANAGER, Reka Kaapeli Oy
Target Headhunting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2020


Suomalaisen kaapeliteollisuuden eturiviin kuuluva Reka Kaapeli toimittaa laadukkaita kaapeliratkaisuja teollisuuden, rakentamisen, sähkönsiirron ja televerkkojen tarpeisiin. Tänä päivänä meitä ammattitaitoisia rekalaisia on noin 250 ja työskentelemme Suomessa Hyvinkäällä, Riihimäellä ja Keuruulla. Toimimme kansainvälisesti ja päämarkkina-alueitamme ovat kotimaan ohella Pohjoismaat, Baltia ja Venäjä. Meillä on tytäryhtiöt Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa, Virossa ja Venäjällä. Lisätietoja www.reka.fi.


Vahvistaaksemme yrityksemme kasvua haemme pohjoismaiden ulkopuoliseen myyntiin 

Aluevientipäällikkö - Area Sales Manager

Vientitiimissämme on tarjolla haastava aluemyyntipäällikön tehtävä ulospäinsuuntautuneelle henkilölle. Vastaat ensisijaisesti uusien asiakkuusmahdollisuuksien kartoittamisesta ja sen myötä vientimyynnin kasvattamisesta. Vastaat myös erikseen sovituista asiakkuuksista ja niiden hallinnasta. 

Toimi edellyttää pitkäjänteisyyttä, tuloshakuisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Sinulla on kokemusta vientimyynnistä B to B-ympäristössä. Olet aktiivinen ja haluat kehittyä työn mukana. Työsi tulee vaatimaan paljon matkustamista, Euroopassa ja lähialueilla. Omaat sujuvan englannin ja suomen kielen taidon, lisäksi venäjän ja pohjoismaisten kielten osaaminen on etu.

Työnkuvasi muodostuu mm. tarjousten teosta, kansainvälisten tender-prosessien koordinoinnista, sopimusneuvotteluista, myyntiennusteiden laadinnasta.

Tarjoamme ammattitaitoisen tiimin tuen, joustavan työajan ja viihtyisät toimitilat Hyvinkäällä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Target Headhunting Oy, Kari Lilja.
Puhelin: 0400 311 675, sähköposti: kari.lilja@targetheadhunting.fi

Hae tehtävään jättämällä  CV:si ja hakemuksesi palkkapyynnön kera alla olevan linkin kautta 6.3.2020 mennessä. Toimi ripeästi,  aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.