(Poistunut julkaisusta)

Aluevastaavia, työmaainsinöörejä ja työnjohtajia Raaden hammas-korjaushankkeeseen
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2018

YIT kehittää ja uudistaa vanhasta Fortumin pääkonttorialueesta elävän merellisen kaupungiosan, Keilaniemenrannan, yhdessä HGR Property Partnersin kanssa. Olemassa olevien toimitilojen kehittämisen lisäksi rakennamme alueelle asuntoja sekä luomme edellytyksiä uusille työpaikoille ja palveluille. Tämä tarkoittaa alueen infrarakenteiden merkittävää uudistamista, olemassa olevan rakennuskannan saneerausta ja purkamista sekä edelleen uuden rakentamista. Hankkeessa haluamme luoda erinomaisen asiakaskokemuksen ja työyhteisön, kokeilla ja käyttää uusia toimintamalleja sekä rakentaa alueelle maailmanmittaluokan korkean rakennuksen kansainvälisen tason suunnitteluosaamista hyödyntäen.

Keilaniemenrannan rakennustyöt on aloitettu vuonna 1976 valmistuneen, ikonisen toimistotorni Raaden hampaan saneerauksella ja merkittävällä uudistamisella, johon vuokralaiset muuttavat sisälle keväällä 2020. Toimistotornin huipulle aukeaa maisemaravintola terasseineen ja alempiin kerroksiin on suunnitteilla mm. päivittäistavarakauppa sekä liikunta- ja hyvinvointipalveluita.

Vaativan rakennuskohteen työt etenevät suunnitelmien mukaan ja nyt sinulla on mahdollisuus päästä tähän merkittävään hankkeeseen mukaan heti alusta alkaen.


Haemme Raaden hampaan korjaushankkeeseen:

Aluevastaavia , Työmaainsinöörejä ja työnjohtajia


Aluevastaavana vastaat oman vastuualueesi kokonaisuudesta työskennellen koko hankkeen vastaavan työnjohtajan oikeana kätenä. Ohjaat työnjohtajia, ja huolehdit töiden ja aikataulujen suunnittelusta ja koordinoinnista. Työlläsi tuet hankkeen valmistumista kustannustehokkaasti ja laadukkaasti.

Työmaainsinöörinä toimit vastaavan työnjohtajan oikeana kätenä ja tuet työmaajohtoa tuottaen aineistoa päätöksenteon ja työnjohdon tueksi. Vankkaa ammattitaitoasi hyödyntäen varmistat hankkeen laadukkaan toteutumisen ja ylläpidät laatusuunnitelmaa. Huolehdit myös esimerkiksi aikataulusuunnitteluun -ja valvontaan, kustannusten seurantaan sekä työmaahankintojen toteuttamiseen ja koordinointiin liittyvistä tehtävistä.

Työnjohtajana johdat oman vastuualueesi työmaatyöskentelyä toimistotornin saneerauksessa, ja esimerkillisellä toiminnallasi varmistat työn laadukkaan ja turvallisen toteutuksen. Ohjaat ja opastat aliurakoitsijoita, ja seuraat töiden sopimuksenmukaista toteutusta. Vastaat oman vastuualueesi aikataulusuunnittelusta ja laadit työvaiheaikataulun, ja seuraat sovittujen aikataulujen toteutumista.

Etsimme

Etsimme joukkueeseemme raudanlujia osaajia toteuttamaan uutta elämää vanhaan toimistotorniin. Ratkaiset sujuvasti päivittäisessä työssä eteen nousevia haasteita, ja sopeudut sujuvasti muuttuviin tilanteisiin. Toimit suunnitelmallisesti ja osaat ennakoida sekä priorisoida, taloudellista ajattelua unohtamatta. Hyödynnät vahvoja vuorovaikutustaitoja työmaan arjessa päivittäin, ja yhteydenpito myös asiakkaidemme kanssa on sinulle luontevaa.

Sinulla on

  • aiempaa kokemusta työnjohtajan tehtävästä
  • hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot
  • vahva IT osaaminen, ja kyky omaksua nopeasti uusia järjestelmiä
  • rakennusalan koulutus, esim. rakennusmestari, AMK insinööri tai DI

Lisätietoja tehtävistä antaa kohteen työpäällikkö Jani Dementjeff, puh. 040 512 2948.

Jätä hakemuksesi 14.10.2018 mennessä oheisen linkin kautta.