(Poistunut julkaisusta)

Aluevastaava, työmaainsinöörejä sekä uudis- ja korjausrakentamisen työnjohtajia toimitilarakentamise
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2018

Haemme Helsinkiin Hertsi-lähipalvelukeskus- hankkeeseen 

Aluevastaavaa, työmaainsinöörejä sekä uudis- ja korjausrakentamisen työnjohtajia toimitilarakentamiseen 

Etsimme Hertsin lähipalvelukeskus-hankkeeseen Sinua rakennusalan rautainen osaaja, joka olet valmis tarttumaan haasteeseen, suunnitelmallinen ja halukas kehittymään työssäsi. 

Aluevastaavana vastaat oman vastuualueesi kokonaisuudesta työskennellen koko hankkeen vastaavan työnjohtajan oikeana kätenä. Ohjaat työnjohtajia, ja huolehdit töiden ja aikataulujen suunnittelusta ja koordinoinnista. Työlläsi tuet hankkeen valmistumista kustannustehokkaasti ja laadukkaasti. 

Työmaainsinöörinä tuet työmaajohtoa ja hankintaa. Järjestelmällisellä ja asiakaspalvelulähtöisellä työskentelyotteellasi vastaat esimerkiksi laatu- ja turvallisuusasioista, työsuunnitelmien tekemisestä sekä yhteydenpidosta hankkeen eri kumppanien kanssa. 

Työnjohtajana johdat oman vastuualueesi työmaatoimintaa esimerkiksi runko-, julkisivu-, paikallavalu-, tai sisätyövaiheessa huolehtien työturvallisuudesta ja laadukkaasta työnjäljestä. Toimit lähiesimiehenä työmaalla, ja huolehdit esimerkiksi aikataulujen ja resurssien suunnittelusta ja ohjauksesta. 

Korjausrakentamisen työnjohtajana toimit mielenkiintoisessa ja haastavassa vanhan kauppakeskuksen saneerauksessa, joka linkittyy Hertsi-hankkeeseen. Tartut työhön aktiivisesti ja asiakkaan toiveet huomioiden, ja suunnitelmallisella työskentelyotteellasi varmistat töiden yhteensovittamisen vieden projektin menestyksekkäästi maaliin. 

Etsimme 

Etsimme osaavaan porukkaamme oma-aloitteisia ja motivoituneita tekijöitä, joilla on aito kiinnostus työturvallisuutta ja toimitilojen laadukasta toteuttamista kohtaan. Työskentelyotteesi on ennakoiva ja ratkaisukeskeinen, ja hahmotat kokonaisuuksia. Kanssasi on helppo tulla toimeen, ja pidät sujuvasti yhteyttä niin asiakkaidemme kuin muidenkin sidosryhmiemme kanssa. Sinulla on

  • kokemusta hakemaasi tehtävää vastaavista tehtävistä
  • sujuvat vuorovaikutus -ja neuvottelutaidot
  • hyvät IT -taidot
  • rakennusalan koulutus, esim. AMK insinööri tai DI. 

Eduksi katsomme hyvän englannin kielen taidon.

Tarjoamme 

Hertsi rakentuu uuden Prisman ja jo olemassa olevan Megahertsin palveluiden ympärille. Lähipalvelukeskuksen ideana on tarjota sellaisia palveluita, joita alueen asukkaat käyttävät päivittäin. Ruokakauppojen ja ravintoloiden lisäksi Hertsiin avataan kaupunginkirjasto, nuorisotila, päiväkoti sekä liikunta ja hyvinvointipalveluita. Hertsi on voimakkaasti kehittyvän Herttoniemen uusi keskusta: asiointi- ja kohtaamispaikka julkisen liikenteen keskipisteessä. 

Lisätietoja tehtävistä antaa Kalle Isometsä, puh. 040 519 5967, Jyrki Haka puh. 040 861 9923 ja Janne Alakomi puh. 050 538 9452. 

Jätä hakemuksesi 15.2.2018 mennessä oheisen linkin kautta.