(Poistunut julkaisusta)

Aluevastaava Tripla-hankkeeseen
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2018

Haemme Helsinkiin

Aluevastaavaa Triplaan

Aluevastaavana toimit Triplan kauppakeskuksen työmaalla vastaavan työnjohtajan tehtävässä vastaten töiden suunnitelmien mukaisesta toteutuksesta omalla vastuualueellasi. Raportoit tehtävässäsi koko aluekokonaisuudesta vastaavalle työnjohtajalle. Ohjaat työnjohtajia, ja huolehdit töiden ja aikataulujen suunnittelusta ja koordinoinnista. Työlläsi tuet hankkeen valmistumista kustannustehokkaasti ja laadukkaasti.

Etsimme

Etsimme joukkueeseemme raudanlujaa rakentamisen ammattilaista, joka vie projektin oman vastuualueensa maaliin sitoutuneella ja jämäkällä otteella. Työskentelet suunnitelmallisesti kokonaisuudet hahmottaen, ja osaat ennakoida. Työmaan turvallinen ja laadukas toteutus on sinulle tärkeää. Sinulla on

  • kokemusta työmaatoimihenkilötehtävistä
  • suunnitelmallinen ja tarkka työskentelyote
  • hyvät vuorovaikutus -ja neuvottelutaidot
  • rakennusalan koulutus, esim. rakennusmestari AMK, AMK insinööri tai DI.

Tarjoamme

Rakennamme Helsingin Pasilaan tulevien vuosien aikana valtavan kaupan, kaupunkikulttuurin, liike-elämän ja liikenteen keskuksen Triplan. Innostuneiden ammattilaistemme voimin vaativat maa-, pohja- ja infratyöt ovat valmistuneet parhaillaan rakenteilla olevan hotelli- ja toimistokorttelin pohjaksi. Raudanluja joukkomme on aloittanut myös 400 YIT Kodin rakentamisen tälle kolmen korttelin alueelle. Ole oman elämäsi mestari, tule mukaan rakentamaan elävää kaupunkia.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantojohtaja Pekka Luukkonen, puh. 040 714 6508.

Jätä hakemuksesi 21.3.2018 mennessä oheisen linkin kautta.