(Poistunut julkaisusta)

Aluevastaava suunnittelija sisustusvarusteluun
Meyer Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.2.2019

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

Haemme nyt

ALUEVASTAAVAA SUUNNITTELIJAA sisustusvarusteluun

Tehtäviisi kuuluu

Pääset ohjaamaan valmistussuunnittelua omilla vastuualueillasi. Laadit alueidesi valmistussuunnittelun piirustusluettelon voimassa olevien ohjeiden mukaisesti sekä vastaat niiden ajoituksesta.

Valvot ja raportoit varustelun suunnittelupäällikölle sekä telakan järjestelmiin valmistussuunnittelun laatua, teknistä oikeellisuutta ja aikataulua.

Varmistat, että tuotettu valmistussuunnitteluaineisto on perussuunnittelun ja sovitun rakennustavan mukaista.

Keräät aineistoa kokonaistoimituskyselyitä varten yhteistyössä aluepäälliköiden kanssa. Toimitat muutostiedot perussuunnitteluun.

Toivomme hakijalta

Sinulla on tehtävään sopiva tekninen koulutustausta. Teet mielelläsi tiimityötä ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, myös englanniksi. Englannin tuottaminen kirjallisestikaan ei tuota sinulle vaikeuksia.

Autocad- ja MS Office -ohjelmistojen hallitseminen on ehdoton etu!

Kokemus laivanrakennuksesta katsotaan toki myös eduksi, mutta meillä kasvat laivanrakentajaksi kokeneiden osaajien opastuksessa.

Tarjoamme

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!

Lisätietoja antaa

Riku Jakonen
Sisustusvarustelun osastopäällikkö
+358 43 822 2002
riku.jakonen@meyerturku.fi