(Poistunut julkaisusta)

Aluevastaava, Riihimäki
VR Track

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2018

Haemme nyt ahkeraa ja ennakkoluulotonta aluevastaavaa mittauspalveluihin tehtävän nykyisen haltijan siirtyessä uusiin haasteisiin yhtiön sisällä. Mittauspalvelut ovat osa suunnittelun liiketoimintaa ja niiden parissa työskentelee tällä hetkellä 38 mittausalan ammattilaista.

Aluevastaavana työskentelet suoraan ryhmäpäällikön alaisuudessa vastaten Etelä-Suomen ryhmän toiminnasta. Tehtäviisi kuuluu ohjata ja organisoida mittaustöitä omalla alueellasi yhteistyössä muiden aluevastaavien ja ryhmäpäällikön kanssa. Vastaat kokonaisvaltaisesti omalla alueellasi tapahtuvasta mittaustoiminnasta ja toimit työnjohdollisena esimiehenä oman alueesi mittausprojekteissa. Työpisteesi sijaitsee Riihimäellä.

Odotamme, että sinulla on maanmittausinsinöörin (AMK) koulutus sekä kokemusta monipuolisista infrahankkeiden mittaustöistä. Olet yhteistyökykyinen, kiinnostunut oppimaan uutta ja valmis ottamaan vastuun oman ryhmäsi työstä. Tunnet perusmittalaitteet (takymetrit ja GNSS) ja alan ohjelmistot sekä hallitset eri mittaustekniikat. Toivottavaa olisi myös kokemus esimiestyöstä.

Kokemus rautatiemittauksista, tietomallipohjaisesta rakentamisesta sekä tietotekninen osaaminen, erityisesti 3D-Win ja Autocad ohjelmistojen tunteminen, katsotaan eduksi henkilöä valittaessa. Arvostamme myös kokemusta uusista mittaustekniikoista kuten laserkeilaus- ja UAV- hankkeista. Ajokortti on ehdoton työssä suoriutumiseen.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän mukavassa porukassa ja nopeasti kehittyvässä yhtiössä. Lisäksi saat kauttamme suuren konsernin edut, kuten matkustusedun junissa, laajat palvelut työterveyshuollossa sekä hyvät liikunta-, kulttuuri- ja virkistyslomaedut.

Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Jarkko Vilppola, puh. 040 58803 89 tai sähköpostitse jarkko.vilppola@vr.fi ja suunnittelupäällikkö Timo Cronvall, puh 040 86214 46 tai sähköpostitse timo.cronvall@vr.fi

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 05.08.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

VR Track on Suomen suurin radanrakentaja ja yksi suurimmista infra-alan rakennusliikkeistä ja suunnittelutoimistoista. Palvelut kattavat koko ratainfran elinkaaren suunnittelusta kunnossapitoon mukaan lukien kalustopalvelut ja ratamateriaalien toimitukset. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan. VR Track on vahvasti mukana kehittämässä tietomallinnusta ja alan teknologiaa. VR Track on osa VR-konsernia.