(Poistunut julkaisusta)

Aluevastaava ravintolapalveluihin Jyväskylään (119)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.7.2019

Haemme Sodexon palvelukseen Jyväskylään 

ALUEVASTAAVAA

vastaamaan henkilöstöravintoloiden ja siivouspalvelun toiminnoista kolmessa Jyväskylän toimipaikassamme. Palveluita käyttää päivittäin keskimäärin 650 asiakasta. Ravintoloissa on suorassa alaisuudessasi toimiva esimies ja itse raportoit aluepäällikölle.

Aluevastaavana vastaat tulosvastuullisesti ja kokonaisvaltaisesti ravintolatoiminnasta, käytännön toiminnan organisoimisesta ja kehittämisestä. Olet avainhenkilö asiakasyhteistyössä, ja vastaat sopimuksen mukaisen palvelun toteutumisesta. Asetat yhteiset tavoitteet ja haastat sekä motivoit henkilökunnan tekemään parhaansa niiden saavuttamiseksi.                      

Odotamme

Menestyt tehtävässä, jos sinulla on:

- Useamman vuoden kokemus esimiestehtävistä sekä ravintolatoiminnan tuloksellisesta johtamisesta suuressa yksikössä
- Ravintola-alan esimieskoulutus, esim. restonomi, suurtalousesimies
- Kokemusta uuden toiminnan käynnistämisestä ja uudelleen organisoinnista
- Nopea reagointikyky muutostilanteissa
- Kyky henkilöstön tavoitteelliseen johtamiseen yhteisen päämäärän saavuttamiseksi
- Taidot kiinteään asiakassuhteen hoitamiseen ja toiminnan kehittämiseen kumppanuusperiaatteella sopimuksen mukaisin ehdoin
- Hyvät tietotekniset taidot ja aikasempaa kokemusta ravintolan tuotannonohjausjärjestelmistä

Olet idearikas ja paineensietokykyinen sekä ratkaisuhakuinen. Saat asiat tapahtumaan ja olet työssäsi suunnitelmallinen. Esimiehenä olet kannustava ja oikeudenmukainen. Pärjäät työssäsi englannin kielellä sekä suullisesti että kirjallisesti.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle laajan tehtäväkokonaisuuden, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaiden päivittäisen elämän laatuun. Tukenasi ovat suuren yrityksen yhteiset toimintatavat ja tavoitteellisista ihmisistä koostuva organisaatio. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Lisätietoja

Tehtävä on kokoaikainen ja määräaikainen 31.12.2020 saakka.  Työ toivotaan vastaanotettavaksi syyskuussa 2019.  Palkkaus  sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Taina Ketola sähköpostitse taina.ketola@sodexo.com.