(Poistunut julkaisusta)

Aluevastaava ravintola- ja siivouspalveluihin Ouluun (963)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2018

Haemme Oulun alueella sijaitseviin kouluihin ja päiväkoteihin

ALUEVASTAAVAA

vastaamaan Sodexon toiminnoista ravintola- ja siivouspalveluissa.

Vastaat tehtävässä operatiivisesta ravintola- ja siivoustoiminnasta. Kokonaisuuteen kuuluu yhteensä 15 toimipaikkaa, joissa työskentelee 25 Sodexolaista. 

Aluevastaavana vastaat tulosvastuullisesti ja kokonaisvaltaisesti toiminnasta, käytännön toiminnan organisoimisesta ja kehittämisestä. Olet avainhenkilö asiakasyhteistyössä, ja vastaat sopimuksen mukaisen palvelun toteutumisesta. Asetat yhteiset tavoitteet ja haastat sekä motivoit henkilökunnan tekemään parhaansa niiden saavuttamiseksi.                      

Odotamme

Menestyt tehtävässä, jos sinulla on:

  • Useamman vuoden kokemus esimiestehtävistä sekä ravintola- ja siivoustoiminnan tuloksellisesta johtamisesta suuressa yksikössä
  • Ravintola-alan esimieskoulutus, esim. restonomi, suurtalousesimies
  • Nopea reagointikyky muutostilanteissa
  • Kyky henkilöstön tavoitteelliseen johtamiseen yhteisen päämäärän saavuttamiseksi
  • Taidot kiinteään asiakassuhteen hoitamiseen ja toiminnan kehittämiseen kumppanuusperiaatteella sopimuksen mukaisin ehdoin
  • Hyvät tietotekniset taidot ja aikasempaa kokemusta ravintola-alan  tuotannonohjausjärjestelmistä

Olet idearikas ja paineensietokykyinen sekä ratkaisuhakuinen. Saat asiat tapahtumaan ja olet työssäsi suunnitelmallinen. Esimiehenä olet kannustava ja oikeudenmukainen. Pärjäät työssäsi sujuvasti englannin kielellä sekä suullisesti että kirjallisesti.

Oman auton käyttömahdollisuus on etu.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle laajan tehtäväkokonaisuuden, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaiden päivittäisen elämän laatuun. Tukenasi ovat suuren yrityksen yhteiset toimintatavat ja tavoitteellisista ihmisistä koostuva organisaatio.

Lisätietoja

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Työ toivotaan vastaanotettavaksi mahdollisimman pian.  Palkkaus  sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa 12.2.2018 klo 8.00-16.00 välisenä aikana aluepäällikkö Päivi Huhtamella p.050-441 0823. Muina aikoina lisätietoja voi kysellä sähköpostitse paivi.huhtamella@sodexo.com