(Poistunut julkaisusta)

Aluevastaava ravintola- ja siivouspalveluihin Helsinkiin (37)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2019

Haemme Helsingin ja Inkoon alueella sijaitseviin koulu-, päiväkoti- ja palvelutalokohteisiin

ALUEVASTAAVAA

vastaamaan Sodexon toiminnoista ravintola- ja siivouspalveluissa.

Tehtävässä vastaat operatiivisesta ravintola- ja siivoustoiminnasta monipuolisessa työympäristössä. Kokonaisuuteen kuuluu useita toimipaikkoja. 

Aluevastaavana vastaat tulosvastuullisesti ja kokonaisvaltaisesti toiminnasta, käytännön toiminnan organisoimisesta ja kehittämisestä. Olet avainhenkilö asiakasyhteistyössä, ja vastaat sopimuksen mukaisen palvelun toteutumisesta. Asetat yhteiset tavoitteet ja haastat sekä motivoit henkilökunnan tekemään parhaansa niiden saavuttamiseksi. Johdat alueellasi ruoanvalmistustoimintaa, cook and chill- toimintaa, jakelukeittiötoimintaa ja asiakaspalvelun sujuvuutta. Lisäksi vastaat koko alueesi työvuorosuunnittelusta ja teet aktiviisesti yhteistyötä toimipaikkojen esimiesten kanssa.

Odotamme

Menestyt tehtävässä, jos sinulla on:

  • useamman vuoden kokemus esimiestehtävistä sekä ravintolatoiminnan tuloksellisesta johtamisesta suuressa yksikössä
  • tehtävään soveltuva ammattikorkea-, korkeakoulututkinto tai muu vastaava koulutus
  • nopea reagointikyky muutostilanteissa
  • asiakaslähtöisyyttä, liiketoiminnallista ajattelutapaa ja kykyä hahmottaa isoja kokonaisuuksia
  • innostavaa otetta henkilöstön tavoitteelliseen johtamiseen yhteisen päämäärän saavuttamiseksi
  • taidot kiinteään asiakassuhteen hoitamiseen ja toiminnan kehittämiseen kumppanuusperiaatteella sopimuksen mukaisin ehdoin
  • hyvät tietotekniset taidot ja aikasempaa kokemusta ravintola-alan  tuotannonohjausjärjestelmistä

Olet idearikas ja paineensietokykyinen sekä ratkaisuhakuinen. Saat asiat tapahtumaan ja olet työssäsi suunnitelmallinen. Esimiehenä olet kannustava ja oikeudenmukainen. Pärjäät työssäsi sujuvasti englannin kielellä sekä suullisesti että kirjallisesti, muu kielitaito luetaan eduksi.

Katsomme eduksesi kokemuksen siivoustoiminnan johtamisesta.

Oman auton käyttömahdollisuus on etu.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle laajan tehtäväkokonaisuuden, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaiden päivittäisen elämän laatuun. Tukenasi ovat suuren yrityksen yhteiset toimintatavat ja tavoitteellisista ihmisistä koostuva organisaatio. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Lisätietoja

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Työ toivotaan vastaanotettavaksi mahdollisimman pian.  Palkkaus  sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8.00-16.00 välisenä aikana aluepäällikkö Päivi Huhtamella p.050-441 0823, jätäthän tarvittaessa soittopyynnön. Muina aikoina lisätietoja voi kysellä sähköpostitse paivi.huhtamella@sodexo.com