(Poistunut julkaisusta)

Aluevastaava majoitusalan edelläkävijälle Forenomille
Majoituspalvelu Forenom Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2018

Olemme hakemusten käsittelyvaiheessa ja aloittaneet haastattelut, mutta vielä ehtii, jos kiinnostuit tehtävästä!

Haemme pohjoismaiden johtavalle majoitusalan toimijalle Forenomille

Keski-Uudenmaan alueelle ALUEVASTAAVAA.

Tärkeimmät tehtäväsi ovat Forenomin Keski-Uudenmaan alueen asuntokannasta huolehtiminen, alueen operatiivisen puolen työtehtävien organisointi sekä aktiivinen asiakkaiden palveleminen. Vastaat siitä, että palvelutuotanto toimii majoituskohteissamme timanttisesti etkä pelkää tarvittaessa kääriä omia hihojasikaan ja ryhtyä tuumasta toimeen.

Olet tarkka, tavoitteellinen ja tinkimätön työssäsi. Nautit monipuolisesta työnkuvasta, tekemisen meiningistä ja ihmisten kanssa työskentelystä. Sinulla on erinomaiset organisointitaidot sekä itseohjautuva ote tekemiseen. Aiempi kokemus vastaavanlaisista työtehtävistä ja/tai kokemus siivous- sekä vuokrausalasta katsotaan eduksi. Oleellisinta kuitenkin on, että olet valmis laittamaan itsesi likoon ja oppimaan uutta. Olet myös innostava ja idearikas alueen toiminnan kehittäjä ja haluat tehdä työtä, jossa asiakkaalle tarjotaan ylivoimainen palvelukokemus.

Aluevastaavan tehtävässä kasvat nopeasti majoitusalan ammattilaiseksi ja Forenomin palvelutuotevalikoiman asiantuntijaksi. Työ Forenomilla on erittäin monipuolista, vastuullista ja antaa haasteita kokeneemmallekin osaajalle pitkäksi aikaa, mutta tarjoaa myös uranälkäiselle hyvät etenemismahdollisuudet ja halutessasi jopa uran kansainvälisillä kentillä. Ajokortti on tehtävässä välttämättömyys ja asiakassuhteiden hoitaminen tulee onnistua suomen kielen lisäksi myös sujuvasti englannin kielellä - niin suullisesti kuin kirjallisesti. Toimipisteesi sijaitsee Forenomin Järvenpään toimistolla ja työaika on pääsääntöisesti arkisin 9-17 välillä. Keski-Uudenmaan työalueeseesi kuuluu Kerava, Tuusula, Nurmijärvi, Mäntsälä, Järvenpää, Hyvinkää ja Riihimäki.

Käy tutustumassa Forenomin porukkaan osoitteessa www.forenom.fi sekä Twitterissä www.twitter.com/forenom ja LinkedIn: www.linkedin.com/company/forenom/ Mikäli tunnet kuuluvasi joukkoon, jätäthän hakemuksesi pikaisesti, sillä paikka täytetään heti oikean henkilön löydettyä!

Klikkaa siis Hae tästä -painiketta ja kerro meille miksi tämä tehtävä on sinua varten ja mitä annettavaa sinulla olisi tulevalle työnantajallesi! Varaudu myös esittäytymään videohaastattelussa, sillä uskomme, että liikkuva kuva kertoo sinusta enemmän kuin 1000 sanaa hakemuksessa!

Lisätietoja kaivatessasi tartu luuriin tiistaisin klo 13.00 – 14.30, jolloin puhelinlinjoilla päivystää Baronan rekrytointikonsultti Krista Pulkkinen, p. 050 505 7715. Haun tiimoilta pääsemme syvällisempiin keskusteluihin kanssasi, jos ennen soittoasi olet jo tallentanut järjestelmäämme ansioluettelosi hakemuksineen ja palkkatoiveineen.

Tule inspiroimaan ja inspiroitumaan alati muuttuvasta asuntoalasta ja tuo rohkeasti mukanasi uusia näkökulmia! Aluevastaavan monipuolinen ja mielenkiintoinen tehtävä majoitusratkaisujen parissa odottaa ottajaansa!

Eduksi luettavat asiat: Siivousalan kokemus, Majoitusalan kokemus