(Poistunut julkaisusta)

Aluevastaava Forenomille
Majoituspalvelu Forenom Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2018

Haemme pohjoismaiden johtavalle majoitusalan toimijalle Forenomille vakituiseen työsuhteeseen Lapin alueelle toimeen tarttuvaa ALUEVASTAAVAA.

Haluatko olla osana todistamassa yhtä majoitusalan hienoimpia kasvutarinoita? Nyt sinulla on mahdollisuus päästä vaikuttamaan siihen aluevastaavana!

Tärkeimmät tehtäväsi ovat Forenomin asuntokannasta huolehtiminen, yhteydenpito vuokranantajiin sekä alihankkijoihin ja aktiivinen asiakkaiden palveleminen. Huolehdit siitä, että palvelutuotanto toimii majoituskohteissamme timanttisesti. Tarvittaessa moppikin pysyy kädessäsi ja nojatuoli kulkeutuu kolmanteen kerrokseen. Aika ajoin siivous ja kalustustehtävät voivat viedä myös isomman siivun työajastasi.

Olet tavoitteellinen ja tinkimätön työssäsi. Nautit tekemisen meiningistä ja tavoitteiden saavuttamisesta. Vuokrausalan tuntemuksesta on etua työssäsi, mutta valmis kiinteistöalanammattilainen sinun ei kuitenkaan tarvitse olla. Oleellista on, että olet valmis laittamaan itsesi likoon ja oppimaan uutta. Haluat tehdä työtä, jossa asiakkaalle tarjotaan ylivoimainen palvelukokemus. Ajokortti on tehtävässä välttämättömyys ja asiakassuhteiden hoitaminen tulee onnistua suomen kielen lisäksi myös sujuvasti englannin kielellä - niin suullisesti kuin kirjallisesti. Tulet toimeen järjestelmien kanssa etkä myöskään pelkää tarttua puhelimeen. Pääasiallinen toimipisteesi sijaitsee joko Forenomin Rovaniemen tai Tornion toimistolla.

Forenom tarjoaa sinulle mahdollisuuden työskennellä kokeneessa ja ammattitaitoisessa tiimissä, kansainvälisessä asiakasympäristössä. Monipuolinen aluevastaavan työ on tiivistä yhteistyötä aluepäällikön ja muun Lapin tiimin kanssa.

Käy tutustumassa Forenomin porukkaan osoitteessa https://www.forenom.com/fi/meista/ sekä Twitterissä www.twitter.com/forenom ja LinkedIn: www.linkedin.com/company/forenom/ Mikäli tunnet kuuluvasi joukkoon, jätäthän hakemuksesi pikaisesti, sillä paikka täytetään heti oikean henkilön löydettyä!

Klikkaa siis Hae tästä -painiketta ja kerro meille miksi tämä tehtävä on sinua varten ja mitä annettavaa sinulla olisi tulevalle työnantajallesi! Varaudu myös esittäytymään videohaastattelussa, sillä uskomme, että liikkuva kuva kertoo sinusta enemmän kuin 1000 sanaa hakemuksessa! Haethan pian, sillä teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja kaivatessasi tartu luuriin ja jätä soittopyyntö tekstiviestillä Baronan Palvelupäällikkö Jyry Lehtoniemelle, p. 050 413 1220. Haun tiimoilta pääsemme syvällisempiin keskusteluihin kanssasi, jos ennen soittoasi olet jo tallentanut järjestelmäämme ansioluettelosi hakemuksineen ja palkkatoiveineen.

Tule inspiroimaan ja inspiroitumaan alati muuttuvasta asuntoalasta ja tuo rohkeasti mukanasi uusia näkökulmia! Aluevastaavan monipuolinen ja mielenkiintoinen tehtävä majoitusratkaisujen parissa odottaa ottajaansa!

Edellytykset työnsaannille: Asiakaspalveluasenne, Englannin kieli, Tavoitehakuisuus
Eduksi luettavat asiat: Vuokrausala