Aluevastaava Forenom Oy:lle
Forenom Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2020

Haluatko olla osana todistamassa yhtä majoitusalan hienoimpia kasvutarinoita? Nyt sinulla on mahdollisuus päästä vaikuttamaan siihen omalla panoksellasi!

Haemme pohjoismaiden johtavalle majoitusalan toimijalle Forenomille vakituiseen työsuhteeseen Oulun alueelle toimeen tarttuvaa ALUEVASTAAVAA. Käsittelemme hakemuksia jo ennen hakuajan päättymistä. Ensimmäinen hakukierros toteutetaan videohaastatteluna.

Haluatko olla osana todistamassa yhtä majoitusalan hienoimpia kasvutarinoita? Nyt sinulla on mahdollisuus päästä vaikuttamaan siihen omalla panoksellasi!

Haemme pohjoismaiden johtavalle majoitusalan toimijalle Forenomille vakituiseen työsuhteeseen Oulun alueelle toimeen tarttuvaa asiakaspalveluhenkistä ALUEVASTAAVAA.

Tärkeimmät tehtäväsi ovat Forenomin Oulun alueen asuntokannan huolto- kalustus ja siivoustehtävistä huolehtiminen ja aktiivinen asiakkaiden palveleminen. Huolehdit siitä, että palvelutuotanto toimii majoituskohteissamme timanttisesti. Tarvittaessa moppikin pysyy kädessäsi ja nojatuoli kulkeutuu kolmanteen kerrokseen. Työ tapahtuu osin asiakaskohteissa, mutta työhön sisältyy myös toimistotyötä.

Olet tavoitteellinen ja tinkimätön työssäsi. Nautit tekemisen meiningistä ja tavoitteiden saavuttamisesta. Vuokrausalan tuntemuksesta on etua työssäsi, mutta valmis kiinteistöalan ammattilainen sinun ei kuitenkaan tarvitse olla. Oleellista on, että olet valmis laittamaan itsesi likoon ja oppimaan uutta. Haluat tehdä työtä, jossa asiakkaalle tarjotaan ylivoimainen palvelukokemus. Ajokortti on tehtävässä välttämättömyys ja asiakassuhteiden hoitaminen tulee onnistua suomen kielen lisäksi myös sujuvasti englannin kielellä. Pääasiallinen työskentelyalueesi on Oulun kaupungin alue.

Forenom tarjoaa sinulle mahdollisuuden työskennellä kokeneessa ja ammattitaitoisessa tiimissä sekä kansainvälisessä asiakasympäristössä. Monipuolinen aluevastaavan työ on tiivistä yhteistyötä aluepäällikön ja muun tiimin kanssa.

Käy tutustumassa Forenomin porukkaan osoitteessa www.forenom.fi sekä Twitterissä www.twitter.com/forenom ja LinkedIn: www.linkedin.com/company/forenom/ Mikäli tunnet kuuluvasi joukkoon, jätäthän hakemuksesi pikaisesti, sillä paikka täytetään heti oikean henkilön löydettyä!

Tule inspiroimaan ja inspiroitumaan alati muuttuvasta asuntoalasta ja tuo rohkeasti mukanasi uusia näkökulmia! Aluevastaavan monipuolinen ja mielenkiintoinen tehtävä majoitusratkaisujen parissa odottaa ottajaansa!

Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella maanantaina 18.5.2020 klo 10-11 välisenä aikana.

Hakemusten käsittelyn aloitamme jo hakuaikana ja Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina RecRight Live -työkalumme kautta. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1361410
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 1.6.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: (anna-maija.raisanen (a) barona.fi)
  • Sijainti: Oulu