(Poistunut julkaisusta)

Aluevastaava Forenom Oy:lle
Majoituspalvelu Forenom Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.2.2020

Haluatko olla osana todistamassa yhtä majoitusalan hienoimpia kasvutarinoita? Nyt sinulla on mahdollisuus päästä vaikuttamaan siihen omalla panoksellasi!

Haemme pohjoismaiden johtavalle majoitusalan toimijalle Forenomille vakituiseen työsuhteeseen Vaasan alueelle toimeen tarttuvaa ALUEVASTAAVAA.

Tärkeimmät tehtäväsi ovat Forenomin asuntokannasta huolehtiminen, uusien asuntojen hankkiminen ja aktiivinen asiakkaiden palveleminen. Huolehdit siitä, että palvelutuotanto toimii majoituskohteissamme timanttisesti. Tarvittaessa moppikin pysyy kädessäsi ja nojatuoli kulkeutuu kolmanteen kerrokseen.

Olet tavoitteellinen ja tinkimätön työssäsi. Nautit tekemisen meiningistä ja tavoitteiden saavuttamisesta. Vuokrausalan tuntemuksesta on etua työssäsi, mutta valmis kiinteistöalanammattilainen sinun ei kuitenkaan tarvitse olla. Oleellista on, että olet valmis laittamaan itsesi likoon ja oppimaan uutta. Haluat tehdä työtä, jossa asiakkaalle tarjotaan ylivoimainen palvelukokemus. Ajokortti on tehtävässä välttämättömyys ja asiakassuhteiden hoitaminen tulee onnistua suomen kielen lisäksi myös sujuvasti englannin ja ruotsin kielellä. Pääasiallinen toimipisteesi sijaitsee Forenomin Vaasan toimistolla.

Forenom tarjoaa sinulle mahdollisuuden työskennellä kokeneessa ja ammattitaitoisessa tiimissä sekä kansainvälisessä asiakasympäristössä. Monipuolinen aluevastaavan työ on tiivistä yhteistyötä aluepäällikön ja muun tiimin kanssa.

Käy tutustumassa Forenomin porukkaan osoitteessa www.forenom.fi sekä Twitterissä www.twitter.com/forenom ja LinkedIn: www.linkedin.com/company/forenom/ Mikäli tunnet kuuluvasi joukkoon, jätäthän hakemuksesi pikaisesti, sillä paikka täytetään heti oikean henkilön löydettyä!

Klikkaa siis Hae tästä -painiketta ja kerro meille miksi tämä tehtävä on sinua varten ja mitä annettavaa sinulla olisi tulevalle työnantajallesi!

Lisätietoja kaivatessasi tehtävästä antaa Baronan rekrytointikonsultti Aurora Liikkanen numerosta 046 922 9632. Haun tiimoilta pääsemme syvällisempiin keskusteluihin kanssasi, jos ennen soittoasi olet jo tallentanut järjestelmäämme ansioluettelosi hakemuksineen ja palkkatoiveineen.

Tule inspiroimaan ja inspiroitumaan alati muuttuvasta asuntoalasta ja tuo rohkeasti mukanasi uusia näkökulmia! Aluevastaavan monipuolinen ja mielenkiintoinen tehtävä majoitusratkaisujen parissa odottaa ottajaansa!