(Poistunut julkaisusta)

ALUEVALVOJA, vesihuollon investoinnit-osastolle
Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymä HSY

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2019

Haemme Helsinkiin Ilmalaan vesihuollon investoinnit-osastolle
ALUEVALVOJAA


Me vesihuollon investoinnit-osastolla huolehdimme noin 40 ammattilaisen voimin HSY:n vesihuolto-omaisuuden hallinnasta. Ohjelmoimme, suunnittelemme ja rakennutamme uutta verkostoa ja laitoksia sekä saneeraamme vanhaa. Käytämme vesihuolto-omaisuutemme rakentamiseen ja saneeraamiseen Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisten alueella yli 100 miljoonaa euroa vuodessa.

Toimipaikkasi on alueverkostot -yksikkö. Vastaamme mm. verkostojen laajentumiseen liittyvien hankkeiden suunnittelusta, katuhankkeiden yhteydessä tehtävästä vesihuollon saneeraussuunnittelusta, hankkeiden toteutusprosessin ohjauksesta, aikataulun mukaisesta toteutuksesta ja vesihuoltoteknisestä valvonnasta. Toimimme yhteistyössä muiden osastojen ja jäsenkaupunkien kanssa. 


Työhösi kuuluvat muun muassa verkostohankkeiden vesihuoltoteknisten töiden valvonta- ja vastaanottotehtävät, ohjaus- ja tilaajatehtävät, raportointi sekä toiminnan kehittäminen. 


Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta, esimerkiksi rakennusmestarin tai insinöörin amk-tutkintoa. Sinulla on vähintään viiden vuoden työkokemus vesihuollon rakentamisen alalta, hyvät IT-valmiudet ja B-ajokortti. Arvostamme oma-aloitteisuutta, huolellisuutta, yhteistyötaitoja ja pitkäjänteisyyttä.


Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä, vakituisen työsuhteen, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti sekä työskennellä merkittävässä ympäristöalan organisaatiossa yhteiskunnallisesti tärkeiden tehtävien parissa. Tukenasi ovat asiantuntevat kollegat ja monialaisen organisaatiomme osaaminen. 

Lisäksi tarjoamme hyvät henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun sekä lounas- ja virike-edun. Viihtyisät toimitilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Ilmalassa. Tehtävän palkkaus määräytyy käytössämme olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti.


Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Jukka Saarijärvi, puh. 050 593 1023.
Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi HSY:n verkkosivujen kautta viimeistään 08.01.2019.