(Poistunut julkaisusta)

Aluetyöntekijä
Naistenkartano Ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2018
Naistenkartano Ry
Naistenkartano ry on valtakunnallinen kansalaisjärjestö, jonka tavoitteena on tukea naisten arkipäivän elämänhallintaa, ehkäistä erilaisten varhaisvaiheen riippuvuuksien kehittymistä sekä tukea niistä irtaantumista. Toimintaan kuuluvat mm. naisille suunnatut yleisöluennot sekä NOVAT-vertaistukiryhmätoiminta kasvokkain ja verkossa. Vertaistukiryhmät on tarkoitettu kaikille naisille, joita vaivaa jonkinlainen tyytymättömyys itseään tai elämäänsä kohtaan tai jotka kärsivät pakonomaisesta käyttäytymismallista tai jostain riippuvuudesta.
Toimenkuva
Haemme asiakkaallemme Naistenkartano ry:lle aluetyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen. Osa-aikainen työsuhde alkaa vuokratyösuhteena VMP Varamiespalvelun kautta ja työn kesto on kesäkuun loppuun. Työtä on keskimäärin 15-25 tuntia viikossa.

Tehtävä sisältää monipuolisia aluetyöntekijän työtehtäviä kuten asiakastyötä kasvotusten ja puhelimitse, luentojen ja kurssien organisointia, yleisötilaisuuksien järjestelyä ja tapahtumista tiedottamista, avustamista kasvokkain kokoontuvien vertaistukiryhmien käynistämisessä sekä osallistumista auttamistyöhön verkossa. Lisäksi tehtävä pitää sisällään raportointia sekä tilastojen ja rekisterien ylläpitoa. Aluetyöntekijältä odotetaan ihmistuntemusta ja empatiakykyä, jotta haastavammatkin asiakaskohtaamiset hoituvat positiivisessa hengessä.
Odotamme sinulta
Etsimme tehtävään yhteistyökykyistä, joustavaa ja motivoitunutta työntekijää jolla on jo kokemusta sosiaalialan tehtävistä. Asiakkaamme päätoimipiste sijaitsee Helsingissä, joten työ Tampereen toimipisteessä keskustan tuntumassa on erittäin itsenäistä. Ongelmatilanteissa apu kuitenkin löytyy nopeasti puhelinsoitolla Helsinkiin.
Koulutus ja työkokemus
Toivomme hakijoilta pohjakoulutuksena esimerkiksi sosionomin tutkintoa yhdistettynä käynnissä oleviin jatko-opintoihin. Opiskelet tällä hetkellä esimerkiksi sosiaalityötä, sosiaalipolitiikkaa, sosiaalipsykologiaa tai aikuiskasvatusalaa. Koulutustaustan olisi hyvä tukea asiakastyötä, ihmisten kohtaamista ja keskustelutaitoa.
Kesto
n. 6 kk
Lisätietoja
Hanna Heikkilä-Collin, Hanna.Heikkila-Collin@vmp.fi, 040 307 5206
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 15.11.2018 mennessä.