(Poistunut julkaisusta)

ALUETYÖN PAPPI
Sipoon suomalainen seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2020

Haemme aluetyön pappia toimimaan erityisesti Etelä-Sipoossa ja Söderkullan kasvukeskuksessa. Toimitilat ovat uudessa ja viihtyisässä Söderkullan kirkossa.

Odotamme sinulta kykyä kehittää seurakuntaamme monipuolisesti. Sinulla tulee olla yhteisöllinen työote ja kyky toimia eri yhteistyötahojen sekä vapaaehtoisten kanssa, sekä kokemusta papin viran hoitamisesta. On eduksi, että tunnet seurakuntatyötä monipuolisesti. Edellytämme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja tiimityön taitoja sekä oma-aloitteista työotetta. Edellytämme sinulta some-osaamista ja viestintätaitoja tai halua kehittää itseäsi niissä.

Virkaan valitun tulee esittää ennen viran vastaanottamista hyväksyttävä työterveyshuollon lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain 6 § 2 momentin mukainen rikosrekisteriote. Hakijan on varauduttava lisäksi soveltuvuusarviointiin. Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Virka tulee ottaa vastaan 1.1.2021 tai sopimuksen mukaan.

Viran tehtäväkohtainen palkka määräytyy kirkon yleisen palkkausjärjestelmän vaativuusryhmän 601 mukaisesti (peruspalkka 2967,21€). Virkaa haetaan 27.9.2020 mennessä lähettämällä hakemus ja CV s-postitse: sipoon.suomalainen.seurakunta@evl.fi.

Sinun tulee jättää itsestäsi myös lyhyt esittelyvideo (1-2 min.) 27.9.2020 mennessä, jossa kerrot, miksi olisit meille paras aluetyön pappi. Esittelyvideo pyydetään toimittamaan s-postitse: selja.koponen@evl.fi. Haastattelut järjestetään 5.10. ja 6.10.