(Poistunut julkaisusta)

Alueturvallisuuspäällikkö
Metsä Board

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2020

Haemme Kyron ja Takon tehtaille molemmista tehtaista vastaavaa

ALUETURVALLISUUSPÄÄLLIKKÖÄ

vahvistamaan organisaatiotamme.

Sinun roolisi tulevaisuuden Metsässä

Turvallisuuspäällikön tehtävässä kehität ja ylläpidät tehtaiden työsuojelu- ja turvallisuustoimintaa Metsä Groupin turvallisuusperiaatteiden mukaisesti. Laadit ja ylläpidät tarvittavia asiakirjoja ja ohjeita yhteistyössä konsernin turvallisuusorganisaation sekä viranomaisten kanssa. Toimit työnantajan edustajana työsuojeluasioissa ja olet mukana aktiivisesti tehtaiden turvallisuuskoulutusten suunnittelemisessa sekä järjestämisessä. Osallistut vaaratilanne- ja tapaturmatutkintoihin sekä huolehdit paikallisesta turvallisuusraportoinnista. Lisäksi edistät ja  tuet turvallisuustavoitteiden toteutumista sekä erinomaisen turvallisuuskulttuurin luomista yhdessä tehtaiden tuotanto-organisaatioiden kanssa.

Mitä odotamme sinulta?

Turvallisuus on sinulle sydämen asia. Olet proaktiivinen, järjestelmällinen ja sinulla on hyvät yhteistyötaidot. Toimit käytännönläheisesti ja tartut toimeen tarvittaessa. Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen tai työturvallisuusalan korkeakoulututkinto ja kokemusta teollisuuden turvallisuustehtävistä. Lisäksi kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä omaat hyvät IT-taidot.

Miksi Metsä?

Työ Metsässä on tiimissä tekemistä, ei yksinäistä puurtamista. Oma halu ja mielenkiinto avaavat ovia hyvälle urakehitykselle. Panostamme hyvään johtamiseen ja henkilökohtaisen urakehityksen tukemiseen. Lisäksi huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista ja palkitsemme hyvin tehdystä työstä. Meillä osaaminen saa näkyä ja sitä hyödynnetään!

Näetkö itsesi Metsä-uralla? Ota siitä selvää!

Tuleva esimiehesi tehtaanjohtaja Jaakko Ikonen (p. 050 598 7466) kertoo mielellään lisää tulevasta roolistasi ja odotuksistamme uudelle tiimikaverille.

Mitä tapahtuu seuraavaksi?

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Liitä mukaan ansioluettelosi ja kerro myös palkkatoiveesi. Haku on auki 23.2.2020 saakka. Menestystä hakuun!