(Poistunut julkaisusta)

Alueturvallisuuspäällikkö
Metsä Fibre

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2019

ALUETURVALLISUUSPÄÄLLIKKÖ


Haemme Metsä Groupin Äänekosken integraattiin alueturvallisuuspäällikköä varmistamaan ja luomaan edellytykset laadukkaalle turvallisuusjohtamisen ja turvallisuustavoitteiden toteutumiselle. Vastuualueeseesi kuuluvat Metsä Fibren, Metsä Boardin ja Metsä Woodin tuotantolaitokset Äänekoskella.

Tehtävänäsi on varmistaa tehtaiden työ- ja prosessiturvallisuuden, kemikaali-, alue- ja toimitilaturvallisuuden sekä palo- ja pelastustoiminnan erinomainen taso tiiviissä yhteistyössä operatiivisen linjajohdon kanssa.

Vastaat alueellisesti turvallisuustoiminnan kehittämisestä, seurannasta ja ylläpidosta. Vastaat ja kehität henkilöstön turvallisuusosaamista ja ammattitaitoa. Pidät kiinteästi yhteyttä palvelutoimittajiin ja pelastusviranomaisiin.

Lisäksi osallistut Metsä Groupin yhteisiin turvallisuuden kehittämishankkeisiin konsernin muun turvallisuusorganisaation kanssa. Raportoit tehtävässäsi Metsä Fibren biotuotetehtaan johtajalle.

Edellytykset

Tehtävässä edellytetään soveltuvaa teknistä ja/tai turvallisuuskoulutusta sekä kokemusta prosessiteollisuudesta. Hakijan eduksi luetaan työskentely turvallisuustehtävissä sekä kokemus tuotantolaitosympäristöön liittyvän yritysturvallisuuden ja toiminnan häiriöttömyyden varmistamisen periaatteista. Lisäksi valittavalla henkilöllä tulee olla käytännön kokemusta henkilöstön sitouttamisesta hyvään turvallisuuskulttuuriin.

Henkilönä olet oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen ja käytännönläheinen sekä sinulla on tinkimätön turvallisuusasenne.

Tarjoamme haastavan työtehtävän maailman johtavassa havusellua valmistavassa yhtiössä joka työskentelee tinkimättömästi myös työturvallisuudessa kohti tapaturmatonta toimintaa.

Lisätietoja

Lisätietoja antaa Tehtaanjohtaja Ilkka Poikolainen, Metsä Fibre Äänekosken sellutehdas, p. 050 598 7370

Hakeminen

Jätä hakemus sunnuntaihin 24.2.2019 mennessä ja liitä mukaan ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi.