(Poistunut julkaisusta)

Alueturvallisuuspäällikkö, Metsä Board Simpele ja Joutseno
Metsä Board

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019

ALUETURVALLISUUSPÄÄLLIKKÖ, METSÄ BOARD SIMPELE JA JOUTSENO

Tehtävän kuvaus

Hyvä turvallisuustaso on menestyksekkään toiminnan edellytys. Näemme turvallisuuden yhtenä kilpailutekijänä ja olemme asettaneet turvallisuustasollemme haastavat tavoitteet.

Haemme nyt edellisin henkilön siirtyessä konsernissa toiseen tehtävään alueturvallisuuspäällikköä varmistamaan ja luomaan edellytykset Metsä Boardin Simpeleen ja Joutsenon tehtaiden turvallisuuden ja turvallisuusjohtamisen toteutumisesta ja kehittymisestä.

Alueturvallisuuspäällikkönä varmistat ja edelleen kehität tehtaiden työ-, kemikaali-, alue-, toimitila- sekä paloturvallisuutta sekä pelastustoimintaa tiiviissä yhteistyössä operatiivisen linjajohdon ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Pidät kiinteästi yhteyttä palvelutoimittajiin ja viranomaisiin. Vastaat henkilöstön, erityisesti työpaikkasuojeluhenkilöstön, turvallisuusosaamisen ja poikkeusolojen hallintataitojen ylläpitämisestä ja kehittämisestä. Toimit työsuojelupäällikkönä vastaten työsuojelun valvontalaissa ja työehtosopimuksissa määriteltyjen tehtävien suorittamisesta sekä toimit turvallisuusasiantuntijan esimiehenä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja vastuullisia turvallisuusalan työtehtäviä motivoituneessa työyhteisössä sekä mahdollisuuden kehittyä osana voimakkaasti kehittyvää organisaatiotamme.


Edellytykset


Hakijalla on tehtävään soveltuva tekninen ja työturvallisuusalan koulutus sekä vähintään kolmen vuoden kokemus prosessiteollisuuden ja/tai teollisuuden turvallisuuden hallinnasta sekä kehittämisestä. Olet oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen ja käytännön läheinen sekä omaat tinkimättömän turvallisuusasenteen. Sitoudut haastaviin tavoitteisiin ja olet halukas kehittymään haastavampiin tehtäviin työturvallisuudessa.

Lisätietoja

Lisätietoja antaa alueturvallisuuspäällikkö Jarkko Tujula 050 467 1727.

Hakeminen

Jätä hakemuksesi 3.2.2019 mennessä ja liitä mukaan ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi.