Aluetoimituksen päällikkö, Yle Keski-Suomi & Etelä-Savo, Uutis- ja ajankohtaistoiminta
Yleisradio Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2020

Oletko kiinnostunut johtamaan ja kehittämään ihmisten mediankäytön mukana jatkuvasti  uudistuvaa aluetoimitusta Ylessä? Haemme media-alan ammattilaista ja loistavaa persoonaa, jonka vastuualueella on laaja-alaisesti Ylen uutis- ja ajankohtaistoiminta sekä henkilöstömme Keski-Suomessa ja Etelä-Savossa.

Miksi meille?

Yle on suomalaisten oma julkisen palvelun mediayhtiö. Autamme ymmärtämään maailmaa, tarjoamme tietoa ja elämyksiä, viihdytämme ja sivistämme. Meillä tehdään Suomen suosituimpia sisältöjä verkkoon, televisioon ja radioon. Tavoitamme suomalaisista 96% joka viikko.

Meillä on rohkea kokeilemisen kulttuuri ja intohimoisia huippuosaajia. Tuemme ketteriä työtapoja ja joustavaa työtä. Palkitsemme tavoitteiden saavuttamisesta ja onnistumisista. 

Olemme media-alan edelläkävijöitä ja mukana alan muutoksissa kotimaassa ja kansainvälisesti. Tavoitteemme on olla maailman paras julkisen palvelun media.

Yle Keski-Suomen ja Etelä-Savon päällikkönä pääset toimituksesi kanssa tarjoilemaan yleisölle sekä maakunnallisia että valtakunnallisia sisältöjä joka päivä.

Mitä on luvassa?

Päällikön johdettavana on monimediainen, noin neljänkymmenen hengen toimitus, joka tekee uutis- ja ajankohtaissisältöjä kaikkiin välineisiimme. Deskit ja studiot sijaitsevat Jyväskylässä ja Mikkelissä. Toimituksen vastuulla on alueellinen ja valtakunnallinen uutisointi verkossa, somessa, mobiilissa, radiossa ja televisiossa; nopea reagointi alueen uutistapahtumiin sekä puheenaiheiden, ilmiöiden ja persoonien esiinnostaminen. 

Päälliköllä on mahdollisuus kehittää Ylen alueellisia ja valtakunnallisestikin kiinnostavia uutis- ja ajankohtaissisältöjä erittäin monipuolisesti ja monikanavaisesti.

Päällikkö raportoi Ylen aluetoiminnan päällikölle, Jyri Kataja-Rahkolle ja on mukana aluetoiminnan johtotiimissä, joka koostuu kaikista aluetoiminnan päälliköistä ja joka yhdessä kehittää toimintaamme koko Suomessa.

Aloitus tehtävässä on sovittavissa.

Mitä odotamme sinulta?

Edellytämme sinulta erittäin hyvää strategista ajattelu- ja toimintakykyä sekä muuttuvan mediamaailman ymmärrystä. Lisäksi sinulla tulee olla erityisen vahvat taidot uutis- ja ajankohtaissisältöjemme kehittämiseen ja tarjoiluun kaikissa välineissä ja erityisesti digitaalisessa ympäristössä.

Edellä mainittujen ominaisuuksien lisäksi odotamme valmiutta matkustamiseen, näyttöjä hyvistä henkilöjohtamistaidoista, suurten kokonaisuuksien johtamisesta sekä vankkaa journalistista uutis- ja ajankohtaiskokemusta ja -näkemystä. 

Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä oheinen hakemus. Liitä mukaan CV.si.

Lisätietoja antaa Ylen aluetoiminnan päällikkö, Jyri Kataja-Rahko (etunimi.sukunimi@yle.fi), p. 0400 601074

Soittoajat:

14.9. klo 15.30 - 16.30

16.9. klo 16.00 - 17.00

21.9. klo 11.00 - 12.00

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot