(Poistunut julkaisusta)

Aluetoimituksen päällikkö, Uutis- ja ajankohtaistoiminta, Yle Pirkanmaa
Yleisradio Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.6.2020

Oletko kiinnostunut johtamaan ja kehittämään ihmisten mediankäytön mukana jatkuvasti uudistuvaa aluetoimitusta Ylessä? Nykyisen päällikön eläköityessä, haemme media-alan ammattilaista ja loistavaa persoonaa, jonka vastuualueella on laaja-alaisesti Ylen uutis- ja ajankohtaistoiminta sekä henkilöstömme Pirkanmaalla.

Miksi meille?

Yle on suomalaisten oma julkisen palvelun mediayhtiö. Autamme ymmärtämään maailmaa, tarjoamme tietoa ja elämyksiä, viihdytämme ja sivistämme. Meillä tehdään Suomen suosituimpia sisältöjä verkkoon, televisioon ja radioon. Tavoitamme suomalaisista 96% joka viikko. Meillä on rohkea kokeilemisen kulttuuri ja intohimoisia huippuosaajia. Tuemme ketteriä työtapoja ja joustavaa työtä. Palkitsemme tavoitteiden saavuttamisesta ja onnistumisista. Olemme media-alan edelläkävijöitä ja mukana alan muutoksissa kotimaassa ja kansainvälisesti. Tavoitteemme on olla maailman paras julkisen palvelun media.

Yle Pirkanmaan päällikkönä pääset toimituksesi kanssa tarjoilemaan yleisölle sekä maakunnallisia että valtakunnallisia sisältöjä joka päivä. 

Mitä on luvassa?

Päällikön johdettavana on monimediainen, noin neljänkymmenenyhdeksän hengen toimitus, joka tekee uutis- ja ajankohtaissisältöjä kaikkiin välineisiimme. Kokonaisuus koostuu kolmesta eri johdettavasta toiminnosta: aluetoimituksesta, alueellisten TV-uutisten tuotannosta kaikkialle Suomeen ja aluetoiminnan Mediadeskistä, joka kehittää digisisältöjämme yhteistyössä kaikkien aluetoimitusten kanssa. Aluetoimituksen vastuulla on alueellinen ja valtakunnallinen uutisointi verkossa, somessa, mobiilissa, radiossa ja televisiossa; nopea reagointi alueen uutistapahtumiin sekä puheenaiheiden, ilmiöiden ja persoonien esiinnostaminen. 

Yle Pirkanmaan päälliköllä on mahdollisuus kehittää Ylen alueellisia ja valtakunnallisestikin kiinnostavia uutis- ja ajankohtaissisältöjä erittäin monipuolisesti ja monikanavaisesti.

Päällikkö raportoi aluetoiminnan päällikölle, Jyri Kataja-Rahkolle ja on mukana aluetoiminnan johtotiimissä, joka koostuu kaikista aluetoiminnan päälliköistä ja joka yhdessä kehittää toimintaamme koko Suomessa

Mitä odotamme sinulta?

Edellytämme sinulta erittäin hyvää strategista ajattelu- ja toimintakykyä sekä muuttuvan mediamaailman ymmärrystä. Lisäksi sinulla tulee olla erityisen vahvat taidot uutis- ja ajankohtaissisältöjemme kehittämiseen ja tarjoiluun kaikissa välineissä, erityisesti digitaalisessa ympäristössä.

Edellä mainittujen ominaisuuksien lisäksi odotamme näyttöjä hyvistä henkilöjohtamistaidoista, suurten kokonaisuuksien johtamisesta, verkostoitumiskykyä ja -tahtoa sekä vankkaa journalistista uutis- ja ajankohtaiskokemusta ja -näkemystä. 

Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä oheinen hakemus. Liitä mukaan CV.si.

Lisätietoja antaa Ylen aluetoiminnan päällikkö, Jyri Kataja-Rahko (etunimi.sukunimi@yle.fi), p. 0400 601074. Soittoaika pe 12.6. klo 10.00 - 13.00.

Aloitus tehtävässä on sovittavissa.

Haku alkaa 2. kesäkuuta 2020 ja päättyy 16. kesäkuuta 2020, klo 23.59

Työsuhteen tyyppi: vakituinen