(Poistunut julkaisusta)

Aluepäälliköitä varusteluun: palvelualueet, sisustusvarustelu, tekniset kansialueet, hyttiosasto
Meyer Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.10.2019

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

Vahvistamme varustelun osastoamme tulevaisuuden laivaprojektien toteuttamiseksi.

Haemme nyt

ALUEPÄÄLLIKKÖITÄ


Haemme Aluepäälliköitä vakituisiin työsuhteisiin seuraaville varustelualueille: 

- Sisustusvarustelu
- Palvelualueet
- Tekniset kansialueet (venekansi, vinssikannet, ohjaamo)
- Hyttiosasto. 


Tehtäviisi kuuluu

Aluepäällikkönä toimit oman aluekokonaisuutesi projektivastuullisena vetäjänä valmistussuunnitteluvaiheesta alkaen alueen lopputarkastukseen asti. Vastaat alueistasi teknisesti, laadullisesti, aikataulullisesti sekä taloudellisesti.

Tehtävässäsi toimit tiiviissä yhteistyössä muiden aluepäälliköiden ja laivanvetäjien kanssa oman osastosi sekä koko varustelun sisällä. Tämän yhteistyön kautta myötävaikutat osastojen yhtenäisiin toimintatapoihin tavoitteena toiminnan kehittäminen ja kilpailukyvyn kasvattaminen. 


Toivomme hakijalta

Toivomme, että sinulla on tekninen koulutus (yliopisto- tai AMK-tutkinto) sekä hyvä suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito.

Tehtävässä menestyminen vaatii hyviä esimies- ja yhteistyötaitoja, joten jo kerrytetty työkokemus esimiestehtävistä teollisuus- tai projektiliiketoiminnassa auttaa sinua menestymään tehtävässä.

Työkokemus laivanrakennuksen alalta sekä laivanrakennusprosessien ja sen kustannusajureiden tuntemus on suureksi eduksi. Meillä kuitenkin kasvat laivanrakentajaksi kokeneiden osaajien opastuksessa.  


Tarjoamme

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!


Lisätietoja antaa

Lisätietoja aluepäälliköiden paikoista osastokohtaisesti antaa varustelun osastopäälliköt, joiden yhteystiedot näet alla.  

Sisustusvarustelu:
Riku Jakonen
Sisustusvarustelun osastopäällikkö
043 822 2002
riku.jakonen@meyerturku.fi

Palvelualueet:
Jukka Uitto
Osastopäällikkö, Tekniset palvelualueet ja käyttöönotto
0405242479 (soittoaika tiistaisin ja torstaisin klo 15.00-16.00)
jukka.uitto@meyerturku.fi

Tekniset kansialueet:
Teemu Rehn
Konevarustelun osastopäällikkö
0505254134 (soittoaika tiistai-torstai 15–16)
teemu.rehn@meyerturku.fi

Hyttiosasto:
Jukka Laine
Varustelun hyttiosaston osastopäällikkö
0405217128
jukka.laine@meyerturku.fi