(Poistunut julkaisusta)

Aluepäälliköitä sisustusvarusteluun
Meyer Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2018

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

Haemme nyt

ALUEPÄÄLLIKÖITÄ sisustusvarusteluosastolle.


Tehtäviisi kuuluu

  • Vastata alueestasi teknisesti, laadullisesti, aikataulullisesti ja taloudellisesti
  • Toimia oman aluekokonaisuutesi projektivastuullisena vetäjänä valmistussuunnitteluvaiheesta alkaen alueen lopputarkastukseen asti
  • Toimia yhteistyössä muiden aluepäälliköiden sekä laivanvetäjien kanssa oman osastosi sekä varustelun sisällä myötävaikuttaen yhtenäisiin toimintatapoihin, joiden tavoitteena on toiminnan kehittäminen ja kilpailukyvyn nosto


Toivomme hakijalta

  • Tekninen koulutus (yliopistotutkinto/ammattikorkeakoulututkinto)
  • Suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito
  • Vahva ja luonteva kommunikointikyky ihmisten kanssa
  • Kyky nähdä ja omaksua asiakokonaisuuksia ja ratkaisuja sekä ymmärtää niiden suhde ja vaikutus toisiinsa

Laivanrakennusprosessin ja sen kustannusajureiden tuntemus katsotaan eduksi, mutta meillä kasvat laivanrakentajaksi kokeneiden osaajien opastuksessa.


Tarjoamme

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!


Lisätietoja antaa

Riku Jakonen
Sisustusvarustelun osastopäällikkö
riku.jakonen@meyerturku.fi
+358 438 222 002