Aluepäällikkö
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.4.2021

Etsimme Laatutakuu-ketjulle ALUEPÄÄLLIKKÖÄ kehittämään kiinteistöhuollon konseptia sekä vastaamaan yhteistyöstä kiinteistöhuollon yrittäjien kanssa.


Laatutakuu-ketju hoitaa valtakunnallisesti laadukkaita kiinteistöjen ylläpitopalveluita jo yli 50 paikkakunnalla. Tällä hetkellä palveluiden toimittamisesta vastaavat ketjun lähes 130 itsenäistä ja motivoitunutta Laatutakuu-yrittäjää. Laatutakuun asiakas- ja yrittäjätyytyväisyys ovat tutkitusti alan parhaita.  Suomen Laatutakuu Palvelut Oy on osa kansainvälistä ISS-konsernia. ISS työllistää maailmanlaajuisesti 510 000 henkeä, joista 8000 Suomessa.


Vastaat kiinteistöhuollon liiketoimintakonseptin kehittämisestä yhdessä ketjupäällikön kanssa, sekä viet aktiivisesti eteenpäin kasvutavoitettamme. Tavoitteenamme on saada tulevaisuudessa uusia yrittäjiä useille paikkakunnille ympäri Suomen, ja aluepäällikkönä olet avainasemassa heidän rekrytoinneissaan ja asiakaskannan muodostamisessa. Vastaat kokonaisvaltaisesti liiketoiminta-alueesi kasvusta, liikevaihdosta ja yrittäjäyhteistyöstä. Tuet aktiivisesti yrittäjiämme asiakashankinnassa. Onnistumistasi mitataan yrittäjämäärän ja liikevaihdon kasvun perusteella. Avainasemassa on yrittäjien liiketoiminnan kannattavuus sekä yrittäjien asiakkaiden tyytyväisyys. Työssä menestymistäsi tukevat ketjupäällikkö ja koko Laatutakuun franchising-keskus.


Tärkein tavoitteesi on tukea olemassa olevia Laatutakuu-yrittäjiä. Johdat kiinteistöhuoltoliiketoiminnan kasvua osallistumalla aktiivisesti uusasiakashankintaan sekä yrittäjärekrytointiin. Uusasiakashankinnassa sinua tukevat ketjun Sales Partnerit, joiden avulla pääset kauppoihin kiinni. Rekrytoinnin ja uusien yrittäjien kouluttamisen osalta sinua tukee ketjun osaava tiimi. Innostat olemuksellasi alueesi olemassa olevia kiinteistöhuollon yrittäjiä kehittämään omaa liiketoimintaansa, ja tuet heitä jokapäiväisissä arjen haasteissa.

Heittäydyt rohkeasti uusiin tilanteisiin ja johdat omaa aluettasi aktiivisella otteella. Olet luonteeltasi itsenäinen verkostoituja ja vahva tiimipelaaja. Etuna työssä menestymiseen ovat hyvät kontaktit isännöintitoimistoihin sekä alan asiakkaisiin. Etsimämme henkilö on vakuuttava, myyntihenkinen ja taitava neuvottelija. Kiinteistöhuollon substanssiosaaminen on työssä menestymisen kannalta välttämätöntä.


Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja merkityksellisen tehtävän, jossa on tilaa ideoida ja kokeilla. Saat ohjakset käsiin koko kiinteistöhuollon liiketoiminnan kehittämiseen ja ympärillesi kannustavan ja energisen tiimin. Työpaikka sijaitsee Pitäjänmäen pääkonttorilla, missä on viihtyisät ja modernit työskentelypuitteet. Globaali yritys tarjoaa myös mahdollisuuksia rakentaa oman näköistä urapolkua, joten tule mukaan Laatutakuun dynaamiseen jengiin!


Tavoitteenamme on löytää alan osaaja, joka pystyy pitämään langat käsissään niin myynnin, yrittäjärekrytoinnin kuin asiakassuhteidenkin hallinnan osalta! Mikäli tämä työ on kuin sinulle tehty, jätäthän hakemuksesi CV:n kera 25.4.2021 mennessä.


Lisätietoa tehtävästä antaa ketjupäällikkö Liisa Väänänen, puh. 050 441 6381 tai liisa.vaananen@laatutakuu.fi


www.laatutakuu.fi, www.facebook.com/laatutakuu

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot