Aluepäällikkö

Palmia Oy
Tietoa tehtävästä

Haemme Palmian osaavaan ja innostavaan joukkoon ALUEPÄÄLLIKKÖÄ vastaamaan hoivakohteidemme ruokapalveluista Helsingin alueella.

Aluepäällikkönä tehtäviisi kuuluvat palvelukohteiden päivittäinen operatiivinen johtaminen, asiakkuuksien hallinta sekä toiminnan tuloksellisuudesta ja henkilöstöstä vastaaminen. Apunasi johtamisessa ovat palvelukohteiden lähiesihenkilöt, joiden tiiminvetäjänä toimit.

Vastuualueesi koostuu työsuhteen alkaessa kolmesta kohteesta Helsingissä. Tavoitteenamme on kasvattaa toimintaamme, joten tehtävään kuuluu myös uusien kohteiden kilpailutuksiin osallistuminen sekä uusien kohteiden toiminnan käynnistäminen.

Palmia on vahvassa kasvussa oleva suomalainen yritys. Meille on tärkeää, että jokaisella työntekijällämme on mahdollisuus kehittyä ja näyttää osaamistaan. Meillä saat tueksesi ammattitaitoiset ja osaavat työkaverit. Henkilöstömme työhyvinvointi on meille tärkeää.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. restonomi tai vastaava korkeakoulutasoinen tutkinto) sekä hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa ja vähintään viiden vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä. Lisäksi sinulla tulee olla hyvää osaamista ammattikeittiötoiminnan johtamisesta, asiakkuuksien hallinnasta, ruokapalvelujen toiminnan budjetoinnista, tuloksen seurannasta sekä tietojärjestelmien käytöstä.

Menestyäksesi tehtävässä tarvitset myös kykyä ja valmiutta johtaa toimintaa ratkaisukeskeisesti, tuloksellisesti sekä tehokkaasti. Olet joustava ja positiivinen tiimin vetäjä. Arvostamme projektiosaamisen työkokemusta.

Ensimmäisen kierroksen haastattelut toteutetaan etäyhteydellä viikon 16 aikana.

Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella Sarilta:

Sari Lipasti, toimialajohtaja
050 546 1016
Pe 9.4 klo 14.30–15.30
To 15.4. klo 15.00–16.00

Miksi ravintola- ja ruokapalvelut?

Ravintola- ja ruokapalveluissamme työskentelee noin 500 alan ammattilaista monipuolissa kohteissa. Valmistamme noin 50 000 ateriaa päivittäin kouluissa, päiväkodeissa, lounasravintoloissa, hoivakohteissa ja sairaaloissa. Tuotamme ateria-, kahvila-, kokous- ja juhlapalveluja ympäri eteläistä Suomea. Toimintamme on viimeisten vuosien aikana kasvanut merkittävästi ja aiomme kasvaa myös tulevaisuudessa.

Meillä tulet osaksi kasvavaa ja kehittyvää työyhteisöä, jossa pääset osaltasi toteuttamaan liiketoimintamme kasvutavoitteita ja samalla kehittymään edelleen oman alasi ammattilaisena. Tulevat kollegasi ovat osaava ja yhteistyökykyinen porukka ruoka-alan ammattilaisia, joiden joukkoon on helppo tulla mukaan.

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 18.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Tutustu työpaikkaan
Tietoa työnantajasta