ALUEPÄÄLLIKKÖ
Lumon Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2020

Liiketoimintamme kasvaessa haemme nyt

ALUEPÄÄLLIKKÖÄ Ouluun 


Aluepäällikkömme johtaa Lumon Suomi Oy:n tulosyksikköä Pohjois-Suomessa vastaten tulosyksikön henkilöstöstä, asiakkuuksista ja tuloksesta. Hän toimii esimiehenä yksikön myyntipäällikölle, projektipäällikölle ja työnjohtajille sekä tekee tiivistä yhteistyötä talon sisäisten sidosryhmien kanssa. Aluepäällikkömme varmistaa Lumon Suomi Oy:n sekä Lumon konsernin toimintamallien ja prosessien jalkautumisen omalle vastuualueelleen. Hän nauttii myynnillisistä onnistumista ja ihmisten johtamisesta sekä yhdessä tekemisestä. Hän raportoi työstään aluejohtajalle ja on osana aluepäällikkö-tiimiä, jonka vastuulla ovat paikalliset tulosyksiköt ympäri Suomen. Työ vaatii matkustamista omalla liiketoiminta-alueella sekä säännöllisesti myös muualla Suomessa.

Tehtävässä menestyäksesi edellytämme sinulta:

  • Kokemusta ja näyttöjä menestyksekkäästä liiketoiminnan johtamisesta
  • Näyttöjä onnistuneesta valmentavasta esimiestyöskentelystä
  • Rakennusalan työkokemusta
  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • Tietojärjestelmien perusosaamista
  • Ratkaisukeskeisyyttä ja itsenäistä työskentelyotetta
  • Erinomaisia vuorovaikutus- ja päätöksentekotaitoja
  • Sujuvaa englannin kielen taitoa

Lisäksi arvostamme:

  • Verkostoja alueen rakennusalan toimijoihin

Kyseessä on monipuolinen ja haastava yksikön johtamistehtävä voimakkaasti kasvavassa yrityksessä.

Mitä tarjoamme sinulle?

Jokainen lumonilainen tekee merkityksellistä työtä ja työyhteisömme yhteishenki on erinomainen – tästä kertoo kolmesti vuodessa toteutettava henkilöstökyselymme (eNPS). Tuemme henkilöstön työssäjaksamista Smartum-liikuntasaldolla sekä säännöllisillä virkistyspäivillä. Panostamme henkilöstömme osaamiseen ja kehittymiseen tarjoamalla koulutusmahdollisuuksia kaikille henkilöstöryhmillemme. Tarjoamme myös uusia työmahdollisuuksia sekä Suomessa että ulkomailla – noin 10% Suomessa työskentelevistä lumonilaisista vaihtoi tehtävää talon sisällä vuonna 2019. Lumonilaisena pääset seuraamaan rakennusteollisuuden ja julkisivurakentamisen kehittymistä sekä Suomessa että ulkomailla. Lumon on luotettava ja vakavarainen työnantaja – liiketoimintamme on kasvanut vuosi vuodelta kannattavasti ja hoidamme isona yrityksenä kaikki yhteiskuntavelvoitteet moitteettomasti. Visiomme on olla paras ja halutuin, myös työnantajana – tule mukaan huipputiimiin!

Haluatko liittyä Lumon työyhteisöömme? Täytä hakemus palkkatoiveineen viimeistään 27.11.2020. Ethän aikaile hakemuksen kanssa, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana

Lisätietoja työtehtävästä:
 Aluejohtaja Tomi Kaarlela, p. 040 5188 774, tomi.kaarlela@lumon.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot