(Poistunut julkaisusta)

Aluepäällikkö
Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.10.2020

Haemme aluepäällikköä kokoaikaiseen ja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Etelä-Suomen aluetoimistoon Helsinkiin.

Aluepäällikön tärkeimmät tehtävät ovat alueen johtaminen ja toimiston henkilöstön esimiehenä toimiminen. Aluepäällikön tehtäviin kuuluvat myös liiton jäsenten edunval­vontaan liittyvä yhteiskuntavaikuttaminen, neuvottelu-, koulutus-, tiedotus- ja järjestötehtävät sekä alueen yhdistystoiminnan kehittäminen. 

Aluepäälliköltä edellytetään soveltuvaa koulutusta ja/tai kokemusta, johtamisesta, työlainsäädännön, julkisten työ- ja virkaehtosopimusten, erityisesti kunnallisen sopimusjärjestelmän tuntemusta, ay-osaamista sekä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoa, joustavuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Hakijalle eduksi ovat myös koulutuskokemus, kielitaito (englanti, ruotsi) ja julkisten palvelujen muutoksen, alueen kuntien sekä julkishallinnon ja talouden tuntemus. Tehtävän hoito edellyttää matkustamista.

Tarjoamme kilpailukykyiset työsuhteen ehdot sekä monipuoliset ja vaihtelevat tehtävät. Palkka ja muut edut määräytyvät JHL:n henkilöstön työehtosopimuksen mukaan.

Työsuhde alkaa 1.2.2021 tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset ja ansioluettelot 1.11.2020 mennessä sähköpostilla osoitteeseen henkilostohallinto@jhl.fi. Sähköpostin aihekenttään merkintä: Etelä-Suomen aluepäällikkö.

Lisätietoja: JHL:n järjestöjohtaja Nina Heikkilä, puh. 040 7096 814 ja toimialajohtaja Håkan Ekström, puh. 040 8282 865.