(Poistunut julkaisusta)

Aluepäällikkö
Mehiläinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2020

Haemme nyt ammattitaitoista

ALUEPÄÄLLIKKÖÄ

Suun terveydenhoidon tiimiin.

Tehtävänäsi on myydä Mehiläisen suun terveydenhoidon palveluita sekä rekrytoida hammaslääkäreitä. Vastaat tulosvastuullisesti omasta myyntialueestasi, joka koostuu julkisten terveyspalveluiden tilaaja-asiakkaista. Toimit itsenäisesti nimettyjen hammaslääkäreiden yhteyshenkilönä ja vastaat osittain myös heidän työsuhdeasioistaan.

Työpisteesi sijaitsee Mehiläisen Töölön toimipisteessä. Ensisijaisesti tehtäväkenttäsi sijoittuu Etelä-Suomeen, painopisteenä pääkaupunkiseutu.

Työssäsi vastaat sinulle nimetyistä asiakkuuksista ja uusien asiakkaiden hankkimisesta. Työhösi sisältyy myyntiä, rekrytointia, markkinointia ja HR-asioita. Suunnittelet asiakastapaamiset ja hallitset tarjousten ja sopimusten tekemisen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, tarkkuutta ja kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että osana tiimiä. Tavoitteisiin pääset olemalla ahkera, kunnianhimoinen sekä määrätietoinen. Etua sinulle on aikaisemmasta myynti- ja/tai rekrytointityöstä sekä toimialan tuntemuksesta. Puhelin on sinulle toimiva ja luonteva työväline. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän, kannustavan palkkauksen sekä innostavan tiimin työsi tueksi.

Tarjotaksemme asiakkaillemme vain parasta, haluamme myös sinut mukaan menestykseemme!

Tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 27.9.2020.

Lämpimästi tervetuloa Mehiläiseksi!

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Sanna Hautala p. 040 712 8804 ti 15.9.2020 klo 11.30-13.30 & to 17.9.2020 klo 12-14
sanna.hautala@mehilainen.fi