(Poistunut julkaisusta)

Aluepäällikkö
Hammasväline Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.9.2020

Etsimme Itä-Suomen alueelle Hammastarviketiimiin

ALUEPÄÄLLIKKÖÄ

Etsimme joukkoomme asiakaspalvelusta innostuvaa tekijää, joka hoitaa asiakkaita kokonaisvaltaisesti ja vastuullisesti. Ideaali asuinpaikkasi voisi olla Kuopio-Mikkeli-alueella.

Työhösi kuuluu asiakkaiden tapaaminen heidän luonaan, tuote-esittelyjä, tarjousten hoitamista, tuotekoulutuksia sekä asiakastilaisuuksien järjestäminen yksin ja yhdessä tiimin kanssa. Ajoittain työsi voi olla hektistäkin, ja monesti vietät autossa suuren osan päivästä. Hallitset joustavasti kiiretilanteita, olet palveluhenkinen, järjestelmällinen ja organisointikykyinen. Työsi on todella monipuolista eikä yhtään samanlaista päivää kalenterissasi ole.

Tunnet hammashoitoalan hyvin tai olet saanut alalle ammattikoulutuksen. Uuden oppiminen ja kiinnostus hammasalasta on sinun juttusi. Saat osan tuotetoimittajien koulutuksista englannin kielellä, joten sujuva englannin kielen ymmärtäminen on tärkeää.

Tarjoamme autoedun, mielenkiintoisen, monipuolisen ja kehittyvän työn sekä alan kansainvälisen yrityksen toimintapuitteet. Tukena sinulla on osaava ja ammattitaitoinen myynnin, tuotehallinnan ja markkinoinnin henkilöstö.

Lisätietoja tehtävästä antavat: myyntipäällikkö Helena Hirvikoski,
p. 043 826 7498, helena.hirvikoski@hammasvaline.fi 
ja aluepäällikkö Sirpa Uimonen, p. 050 310 8549, sirpa.uimonen@hammasvaline.fi
Tavoitat meidät parhaiten puhelimella ma-pe kello 9-11, tai lähetä meille sähköposti.

Hakemukset palkkatoivomuksineen 22.9.2020 mennessä: helena.hirvikoski@hammasvaline.fi