(Poistunut julkaisusta)

Aluepäällikkö
Mehiläinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2020

Hoiva Mehiläisen toimintaan kuuluu noin 200 hoivapalveluyksikköä ikääntyneille, mielenterveyskuntoutujille ja vammaisille eri puolilla Suomea. Panostamme voimakkaasti laadun kehitykseen ja visiomme on olla laatujohtaja ja houkuttelevin työpaikka hoivapalveluissa Suomessa. Laatulupauksemme on mahdollistaa yksilöllinen hyvä elämä jokaiselle asukkaalle.

Toimintamme kasvaessa vahvistamme keskijohdon organisaatiotamme ja haemme
ALUEPÄÄLLIKKÖÄ KESKI-SUOMEN/SAVON ALUEELLE.

Vastaat oman alueesi lähiesimiestyöstä laadun, henkilöstöasioiden ja esimiestyön tukemisen osalta.
Toimit yksikön johtajien lähiesimiehenä. Varmistat, että laatulupauksemme toteutuvat arjessa ja annat esimiehille tukea laadun johtamiseen ja kehittämiseen. Kierrät aktiivisesti yksiköitä tavaten henkilöstöä, asukkaita ja läheisiä. Tuet yksiköiden työvuorosuunnittelua, työhyvinvoinnin kehittämistä ja annat esimiehille apua kotien arjen ongelmatilanteiden ratkaisemiseen. Kehität yksiköiden rekrytointia ja vastaat Mehiläisen toimintakäytäntöjen jalkauttamisesta uusissa yksiköissä ja yritysostokohteissa. Viet hoivan valtakunnallisia laatuun ja henkilöstöön liittyviä kehitysprojekteja läpi yksiköissäsi yhteistyössä esimiesten kanssa. Raportoit tehtävässäsi aluejohtajalle ja kuulut alueen johtoryhmään.

Odotamme sinulta sitoutumista Hoiva Mehiläisen laatulupauksiin, laadun varmistamiseen ja jatkuvaan kehittämiseen. Sinulla on vahva kokemus ja osaaminen palveluiden henkilöstö- ja muutosjohtamisesta. Koulutuksesi voi olla hoitoalalta (esim. sairaanhoitaja) tai myös kaupallinen (esim. tradenomi, KTM). Työskentelet määrätietoisesti ja innostuneesti yhteisten tavoitteiden eteen ja sinulla on hyvä paineensietokyky. Olet tiimipelaaja, jolla on paloa sosiaali- ja terveysalan johtamiseen ja kehittämiseen.

Tule mukaan osalliseksi sitoutunutta huipputiimiä, kasvavaan ja kehittyvään sosiaali- ja terveydenhuoltoalan yritykseen. Tarjoamme ammattilaisorganisaation tuen, loistavat työkaverit ja mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhösi ja urakehitykseesi.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Santtu Harjulehto, p. 0403530715. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV:si rekrytointijärjestelmämme kautta 4.2.2020 mennessä.

Aluejohtaja Santtu Harjulehto
santtu.harjulehto@mehilainen.fi, 0403530715