(Poistunut julkaisusta)

Aluepäällikkö
Terveystalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2020

Kasvua tukeaksemme Terveystalo Julkiset Palvelut Oy etsii ALUEPÄÄLLIKKÖÄ päivystyspalveluiden tiimiin.

Tulet vetämään Etelä-Suomen päivystyspalveluiden viiden hengen tiimiä Helsingin Ruoholahdessa. Vastaat perehdytysajan jälkeen itsenäisesti tilaaja-asiakassuhteiden luonnista ja tavoittelet pitkäaikaisia kumppanuuksia. Toimit terveydenhuollon henkilöstöratkaisujen asiantuntijana ja haluat omalla toiminnallasi varmistaa laadukkaan palvelukokemuksen tilaaja-asiakkaillemme.

Sinulla on halu oppia julkisista hankintaprosesseista ja tulet vastaamaan tarjousprosessien itsenäisestä läpiviennistä. Toimit avainhenkilönä kilpailutusprosesseissa ja koordinoit yhdessä tiimin kanssa palvelutuotantoa ja uusien palvelukokonaisuuksien käynnistyksiä.

Me Terveystalossa panostamme laadukkaaseen esimiestyöhön, odotamme uudelta aluepäälliköltä aikaisempaa kokemusta pienen tiimin tuloksekkaasta johtamisesta. Pystyt luotsaamaan tiimisi asetettuihin tavoitteisiin ja vähän ylikin. Osallistut valtakunnalliseen kehittämistyöhön yhdessä kollegoiden kanssa, luoden uusia innovatiivisia ratkaisuja perusterveydenhuoltoon. Työ vaatii ajoittain myös matkustamista ympäri Suomen, pääasiallisesti Etelä-Suomen alueella.

Toivomme sinulta löytyvän kokemusta työstä terveydenhuollon kentässä tai muusta vastaavanlaisesta työstä. Osaamisen lisäksi tärkeää on jämäkkä työote ja halu kehittyä sekä oppia uutta. Olet itseohjautuva, tuloshakuinen ja työotteesi on ratkaisukeskeinen ja myyntihenkinen. Et säikähdä nopeasti muuttuvia tilanteita, vaan sinnikkäästi pyrit eteenpäin ja näet edessä aina uusia mahdollisuuksia.

Yhdessä kollegoidesi kanssa pääset rakentamaan Suomen terveyspalveluiden tulevaisuutta. Haluamme jokapäiväisen työmme kautta palvella niin asiakkaitamme kuin työntekijöitämme korkeilla laatukriteereillä. Tiimimme on hyvin ketterä ja dynaaminen. Olemme valmiit laittamaan itsemme likoon joka päivä tavoitteidemme saavuttamiseksi.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 29.2. mennessä www.terveystalo.com/tyopaikat ja liitä mukaan myös ansioluettelosi. Huomioithan, ettemme käsittele sähköpostitse saapuneita hakemuksia.

Lisätietoja puhelimitse: Johtaja Satu Virtanen ti 11.2. klo 15–16, pe 14.2. klo 14–16 ja ti 18.2. klo 11–13. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

 

 

Terveystalo on Helsingin pörssissä listattu julkinen osakeyhtiö, jolla on vahva suomalainen omistus. Terveystalo on liikevaihdoltaan ja verkostoltaan Suomen suurin terveyspalveluyritys. Yhtiö tarjoaa monipuolisia perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon palveluja yritys- ja yksityisasiakkaille ja julkiselle sektorille. Valtakunnallinen verkosto kattaa noin 180 toimipaikkaa eri puolilla Suomea. Toimipaikkaverkostoa täydentävät ympäri vuorokauden saatavilla olevat digitaaliset palvelut.

 

Vuonna 2018 Terveystalossa asioi 1,2 miljoonaa yksittäistä asiakasta. Lääkärikäyntejä tehtiin noin 3,3 miljoonaa. Terveystalossa työskentelee lähes 9 000 terveydenhuollon ammattilaista, joista noin puolet toimii itsenäisinä ammatinharjoittajina. Terveystalon palveluilla on Avainlippu-tunnus ja yhtiö on Suomalaisen Työn Liiton jäsen. www.terveystalo.com

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 27.1.2020 mennessä www.terveystalo.com/tyopaikat ja liitä mukaan myös ansioluettelosi. Huomioithan, ettemme käsittele sähköpostitse saapuneita hakemuksia.

Lisätietoja puhelimitse: Aluejohtaja Sanna Spårman (0400 833 533) ma 20.1. klo 9 – 11 ja 24.1. pe klo 14 – 17. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.