Aluepäällikkö
Terveystalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020

Kasvua tukeaksemme Terveystalo Julkiset Palvelut Oy etsii ALUEPÄÄLLIKKÖÄ perusterveydenhuollon lääkäripalveluiden tiimiinTulet työskentelemään osana Etelä-Suomen henkilöstöpalvelujen tiimiä Helsingin Ruoholahdessa. Vastaat itsenäisesti tilaaja-asiakassuhteiden luonnista ja tavoittelet pitkäaikaisia kumppanuuksia. Toimit terveydenhuollon henkilöstöratkaisujen asiantuntijana ja haluat omalla toiminnallasi varmistaa laadukkaan palvelukokemuksen tilaaja-asiakkaillemme.

Sinulla on ymmärrys julkisista hankintaprosesseista ja kokemus tarjousprosessien itsenäisestä läpiviennistä. Toimit avainhenkilönä kilpailutusprosesseissa ja koordinoit yhdessä tiimin kanssa palvelutuotantoa ja uusien palvelukokonaisuuksien käynnistyksiä.

Me Terveystalossa panostamme laadukkaaseen esimiestyöhän, odotamme esimieheltä näyttöjä tuloksekkaasta henkilöstön johtamisesta. Pystyt luotsaamaan tiimisi asetettuihin tavoitteisiin ja vähän ylikin. Osallistut valtakunnalliseen kehittämistyöhön yhdessä kollegoiden kanssa, luoden uusia innovatiivisia ratkaisuja perusterveydenhuoltoon. Työ vaatii ajoittain myös matkustamista ympäri Suomen.

Toivomme sinulta useamman vuoden kokemusta vastaavanlaisesta työstä terveydenhuollon kentässä tai vastaavanlaisesta työstä. Osaamisen lisäksi tärkeää on jämäkkä työote. Olet itseohjautuva, tuloshakuinen ja työotteesi on ratkaisukeskeinen ja myyntihenkinen. Et säikähdä nopeasti muuttuvia tilanteita, vaan sinnikkäästi pyrit eteenpäin ja näet edessä aina uusia mahdollisuuksia.

Yhdessä kollegoidesi kanssa pääset rakentamaan Suomen terveyspalveluiden tulevaisuutta. Haluamme jokapäiväisen työmme kautta palvella niin asiakkaitamme kuin työntekijöitämme korkeilla laatukriteereillä. Tiimimme on hyvin ketterä ja dynaaminen. Olemme valmiit laittamaan itsemme likoon joka päivä tavoitteidemme saavuttamiseksi.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 27.1.2020 mennessä www.terveystalo.com/tyopaikat ja liitä mukaan myös ansioluettelosi. Huomioithan, ettemme käsittele sähköpostitse saapuneita hakemuksia.

Lisätietoja puhelimitse: Aluejohtaja Sanna Spårman (0400 833 533) ma 20.1. klo 9 – 11 ja 24.1. pe klo 14 – 17. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot