(Poistunut julkaisusta)

Aluepäällikkö
Projektivoima Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Haluatko olla keskeisessä roolissa rakentamassa huomisen henkilöstötaloa? Projektivoima Oy on Kymenlaakson johtava rakentamiseen erikoistunut henkilöstöpalvelutalo ja osa Celebris-konsernia.

Koko konsernin liikevaihto vuodelle 2020 on budjetoitu 30 miljoonan euron suuruiseksi. Olemme toimineet jo vuodesta 2009, saavuttaneet vakiintuneen jalansijan alueellamme ja toimimme isoimmissa projekteissa myös valtakunnallisesti. Vuonna 2019 työllistimme jälleen ennätysmäärän osaajia. 

Etsimme aluepäällikköä laajentamaan toimintaamme Etelä-Karjalaan ja vahvistamaan valtakunnallista kasvua. Toimipaikkamme sijaitsevat Kotkassa, Kouvolassa ja Lappeenrannassa. Voit valita näistä sinulle mieleisimmän sijainnin. Motivoitunut tiimimme sijaitsee pääsääntöisesti Kouvolassa.

Aluepäällikkönä vastaat alueesi tuloksellisesta johtamisesta sekä asiakas- ja henkilöstötyytyväisyydestä. Panostamme erityisesti siihen, että työntekijämme ovat tyytyväisiä työssään ja että heillä on aina kuhunkin elämäntilanteeseen sopiva määrä töitä tarjolla. Toimit myös oman alueesi viisi henkisen tiimin lähiesimiehenä.

Arvostamme aktiivista otetta työhön sekä hyviä vuorovaikutustaitoja niin asiakkaiden kuin työntekijöiden kanssa. Tässä työssä kohtaat paljon ihmisiä. Työtehtävässä menestyy parhaalla tavalla, kun on aito halu täyttää niin asiakkaiden kuin työntekijöiden tarpeet sekä saada ne kohtaamaan.

Aikaisempi kokemus henkilöstöpalvelualalta tai rakentamisen toimialalta katsotaan eduksi, mutta ensisijaisesti olemme etsimässä avoimin mielin huippujoukkueeseemme vahvistusta ja tiiminvetäjää.

Tarjoamme sinulle itsenäisen, vastuullisen ja innostavan tehtävän. Meillä olet osa alan johtavaa ja kansainvälistä yritystä, jossa vallitsee ainutlaatuinen halu ratkaista asiakkaiden haasteita yhdessä.

Lisätietoja tehtävästä antavat Mikko Mäkelä puh. 0500 200 333 ja Ville Kulmala puh. 0400 992 577. 

Myy meille itsesi, niin me vakuutumme siitä, että myyt meidät asiakkaillemme ja työntekijöillemme. 

Hakemukset ja CV:t sähköpostitse Villelle osoitteeseen ville.kulmala@citywork.fi 27.1.2020 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla, joten älä jää odottamaan viimeiseen hakupäivään.