(Poistunut julkaisusta)

Aluepäällikkö
Certego Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.12.2019

Haemme aluepäällikköä Jyväskylän yksikköömme!

 

Aluepäällikön tehtävässä vastaat Jyväskylän yksikön päivittäisestä toiminnasta ja toimit lähiesimiehenä huolto- ja projektipäälliköille. Toimit tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden ja yhtiön muiden palvelu-, myynti- ja projektointiyksiköiden kanssa.

Jotta onnistut tässä työssä, sinulla tulee olla kyky hahmottaa kokonaisuuksia ja näkemystä siitä, mihin markkinan tulisi mennä, sekä aidosti käytännön kykyä viedä muutosta eteenpäin. Toivomme, että sinulla on useamman vuoden ajalta kokemusta vaativista esimiestehtävistä sekä taitoa johtaa henkilöstöä omalla esimerkilläsi ja valmentavalla otteella mahdollistaen työssä onnistumisen ja jokaisen henkilön täyden potentiaalin käytön.

Kehittäminen motivoi sinua ja näet uudet asiat innostavina. Olet yrittäjähenkinen sekä kiinnostunut myynnistä ja asiakkaista. Tuloksellisuus on sinulle tärkeää, mutta ei kuitenkaan kaiken muun kustannuksella. Sinulle ei tuota ongelmaa viestiä sujuvasti suomen kielen lisäksi myös englanniksi, vaikka pääsääntöisesti toimimmekin suomen kielellä.

Eduksesi katsomme alan kokemuksen, mutta se ei ole välttämätöntä tehtävässä menestymisessä.

Certego tarjoaa sinulle mahdollisuuden päästä mukaan alan johtavan yrityksen kasvutarinaan, kehittää omaa ammattiosaamistasi ja asiantuntijuuttasi yhdessä alan huippuammattilaisten kanssa laadukkaan perehdytyksen ja jatkuvan kouluttamisen ansiosta. Saat käyttöösi lisäksi ePassin kattavat lounas-, liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun sekä laadukkaan työterveyshuollon. Hae rohkeasti joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Tuomas Pitkänen; p. 040 180 4320 /
 sähköpostitse: tuomas.pitkanen@certego.fi

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, CV:n ja palkkatoiveen kera otsikolla ”Aluepäällikkö, Jyväskylä” sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@certego.fi 19.1.2020 mennessä.

Paikka täytetään välittömästi sopivan henkilön löydyttyä, joten haastattelut aloitetaan jo hakuprosessin aikana.