(Poistunut julkaisusta)

Aluepäällikkö
Espresso House

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2019

Espresso Housen menestystarina on ollut huikea ja meillä on jo yli 50 kahvilaa eri puolilla Suomea. Koska kasvu on kova, etsimme tiimimme vahvistukseksi kunnianhimoista aluepäällikköä. Oletko energinen, innostava ja kehittämishaluinen ammattilainen, joka ymmärtää ihmisten merkityksen tuottavan liiketoiminnan tekemisessä? Oletko valmis heittäytymään ja panemaan itsesi 100-prosenttisesti likoon kehittäessäsi alueesi liiketoimintaa? Jos vastasit kyllä, lue eteenpäin!
 

Aluepäällikkönä toimit alueesi kahvilapäälliköiden esimiehenä ja johdat liiketoimintaa ja henkilöstöä itsenäisesti Espresso Housen arvojen, vision ja toimintamallien mukaisesti. Valmennat ja kannustat tiimiäsi ylittämään itsensä työssään joka päivä sekä kehittymään urallaan. Konkretisoit keinoja, joilla yhdessä varmistetaan, että vieraidemme saama palvelu on aina ensiluokkaista. Tuet ja ohjaat alueesi kahvilapäälliköitä sekä suurten kokonaisuuksien läpiviennissä että yksittäisten haasteiden ratkomisessa. Vastaat alueesi myynnistä ja sen kehittämisestä sekä seuraat ja tulkitset tunnuslukuja aktiivisesti. Kartoitat jatkuvasti alueesi rekrytointitarvetta yhdessä kahvilapäälliköiden kanssa ja osallistut oman alueesi esimiesten rekrytointiin.

Olet osa Espresso Housen palvelutoimiston operatiivista tiimiä ja työ vaatii läsnäoloa Helsingin toimistolla noin päivän viikossa. Suurimman osan työstäsi vietät kuitenkin alueesi kahviloissa esimiehiä tukien ja tästä syystä työsi on hyvin liikkuvaa ja edellyttää matkustusvalmiutta. Raportoit työssäsi Regional Managerille, joka vastaa koko Suomen operatiivisesta toiminnastamme.

Mitä toivomme sinulta

  • Sinulla on kokemusta valmentavasta esimiestyöstä usemman vuoden ajalta
  • Liiketoiminnan tunnusluvut, niiden analysointi ja toiminnan kehittäminen niiden pohjalta ovat sinulle tuttuja
  • Olet innostava ja kannustava persoona, jolle ihmiset tulevat aina ensin
  • Toimit luontevasti dynaamisessa ympäristössä joustavasti ja positiivisella can do -asenteella
  • Et näe edessäsi ongelmia vaan haasteita, joihin löydät ratkaisut
  • Olet kunnianhimoinen ja pyrit aktiivisesti ja nöyrästi kehittymään työssäsi
  • Vuorovaikutustaitosi ovat erinomaiset
  • Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomea ja englantia
  • Olet valmis matkustamaan säännöllisesti Suomessa

Mitä tarjoamme sinulle

”Parasta Espresso Housella on loistava yhteishenki niin omassa kahvilassa kuin muidenkin kahviloiden välillä ja se, että saa kehittää itseään ammatillisesti urallaan eteenpäin!” – Maria, Coffee Shop Manager

Espresso House on yksi Pohjoismaiden johtavista kahvilaketjuista – kasvamme kovaa vauhtia ja meillä on jo yli 450 kahvilaa Pohjoismaissa ja Saksassa. Tämä tarkoittaa sitä, että pääset toimimaan avainpelurina Espresso Housen menestystarinassa sekä kehittämään itsestäsi entistäkin rautaisempaa esimiestyön ammattilaista! Pääset osaksi palvelutoimistomme kunnianhimoista ja vauhdikasta tiimiä – meillä tekemisen meininki on kova ja pidämme hauskaa samalla kun teemme loistavaa tulosta! 

Me välitämme työntekijöistämme ja superstaroihimme panostaminen on avain menestykseemme. Aluksi koulutammekin jokaisen työntekijämme baristaksi. Tämän jälkeen saat perusteellisen ja henkilökohtaisesti räätälöidyn koulutuksen tehtävääsi aluepäällikkönä sekä kattavan perehdytyksen koko toimialaan. Haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän lisäksi saat kilpailukykyiset edut, kuten 50% alennuksen omista tuotteistamme.

Lisätietoja tehtävästä antaa Regional Manager Santtu Hellström (041 433 5982) 16.12. klo 14-15. Ensimmäisen vaiheen haastattelut järjestetään 8.1. iltapäivällä ja 10.1. aamupäivällä. Täytä hakemus nettisivujemme kautta viimeistään 2.1.2020.