(Poistunut julkaisusta)

Aluepäällikkö
Finlayson Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2019

Etsimme Aluepäällikköä vahvistamaan retail-tiimiämme ja kehittämään myymälöitämme.

Aluepäällikkönä vastaat oman alueesi 10-15 myymälän myynninkehityksestä, henkilöstöstä sekä tuloksesta. Roolissasi toimit kiinteänä linkkinä myymälöiden ja retailin ketjuohjauksen välillä. Toimit tiiviissä yhteistyössä toisen aluepäällikön, retailin päällikön, myyntivalmentajan ja muun retail-tiimin kanssa. Tehtävänäsi on kehittää myymälöiden toimintatapoja ja varmistaa niiden vieminen myymälöiden arkeen. Olet tulosvastuullinen esimies myymäläpäälliköille, ja saat ihmisistä parhaat puolet esille. Sinulla on vahva ymmärrys kaupan tunnusluvuista ja näyttöä niiden kehittämisestä sparraavalla otteella.  

Tyyppinä olet tavoitteellinen ja toimeen tarttuva, positiivinen muutoksen tekijä. Haluat jatkuvasti oppia uutta ja kehittää itsesi lisäksi muita.

Toivomme Sinulta:

  • Tehtävään soveltuvaa (kaupallista) koulutusta
  • Useamman vuoden kokemusta myynnin johtamisesta
  • Kykyä johtaa tunnuslukujen kautta
  • Ymmärrystä vähittäiskaupan ketjuliiketoiminnasta
  • Työkaluja myymälöiden arjen kehittämiseksi
  • Proaktiivisuutta ja hyvää paineensietokykyä
  • Tekemisen meininkiä ja kykyä viedä asioita loppuun

Finlayson tarjoaa sinulle monipuolisen työn vetovoimaisessa ja nopealiikkeisessä, aidosti arvojohdetussa  yrityksessä, joka ei jätä ketään kylmäksi. Tarjoamme mahdollisuuden päästä kehittymään ja kehittämään sekä oppimaan uutta joka päivä. Tuotteemme, tarinat tuotteiden ja kuosien takana sekä kantaaottavat kampanjat saavat meidät itsemmekin innostumaan aina uudestaan. Tervetuloa mukaan tekemään maailmasta hieman parempi paikka olla ja elää meille kaikille.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus, CV sekä palkkatoiveesi 22.9.2019 mennessä osoitteeseen rekry@finlayson.fi ja otsikoi hakemuksesi “Aluepäällikkö”.

Haastattelemme jo hakuaikana, joten laitathan hakemuksesi meille mahdollisimman pian. Työsuhde on vakituinen ja edellyttää säännöllistä matkustamista.