(Poistunut julkaisusta)

Aluepäällikkö
Cramo Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2019

Haluatko haasteellisen työtehtävän, jossa pääset vaikuttamaan koko Cramon toimintaan? Haemme aluepäällikköä Pääkaupunkiseudun alueelle. Vastaat alueesi tuloksellisesta liiketoiminnasta, toiminnan ohjauksesta sekä sen kehittämisestä. Sinulla on kyky motivoida alaisiasi sekä luoda tiimisi kanssa yhdessä mainio päivä niin asiakkaalle kuin koko henkilöstölle. Johdat tiimiäsi yrittäjähenkisesti esimerkilläsi, ja olet valmis ottamaan vastuuta ja tekemään päätöksiä. Tehtävän sijaintipaikka on Vantaalla.

TOIMENKUVASI

Aluepäällikön roolissa vastaat oman alueesi tavoitteiden saavuttamisesta. Työtehtäviisi kuuluu:

  • alueesi vuokrauksen, myynnin, asennuksen ja kalustotiimin johtaminen
  • esimiestyö ja henkilöstöresurssien suunnittelu, hallinta ja optimointi
  • prosessien sujuvuudesta vastaaminen
  • alueesi toiminnan systemaattinen kehittäminen
  • yhteistyö muiden alueiden ja tukitoimintojen kanssa

 OLETKO ETSIMÄMME HENKILÖ?

Sinulla on näyttöä saavutetuista tuloksista ja kokemusta esimiestyöstä. Olet tavoitteellinen, asiakaslähtöinen ja yhteistyötaitoinen. Olet myyntihenkinen ja osaat toimia valmentavana esimiehenä. Kykenet strategiseen ajatteluun sekä olet hyvä hahmottamaan kokonaisuuksia. Osaat analysoida ja hyödyntää taloudellisia ja muita tunnuslukuja sekä johtaa niistä tarvittavat toimenpiteet. Kykenet toimimaan jatkuvassa muutoksessa ja johtamaan muutosta. Koulutukseltasi olet insinööri tai sinulla on esimerkiksi kaupallinen korkeakoulututkinto. Olet innokas oppimaan uutta ja kehittämään toimintaamme. Työtehtävä vaatii sinulta myös sujuvaa kirjallista ja suullista suomen- ja englanninkielentaitoa. Kokemus myyntityöstä ja rakennusalalta on eduksi.

CRAMO TARJOAA SINULLE

  • näytön paikan merkittävässä asemassa mielenkiintoisen ja haastavassa tehtävässä
  • kehitysmahdollisuuksia tarjoavan organisaation ja yrityksen vahvan tuen
  • kilpailukykyisen ja tuloksiin sidotun kompensaation

Tarjolla on mielenkiintoinen tehtävä yrityksessä, jolla on vahva brändi Pohjoismaissa. Meillä on erinomaiset kehittymis- ja koulutusmahdollisuudet sekä monipuoliset henkilöstöedut, kuten kulttuuri- ja liikuntaetu, kattavat työterveyspalvelut, vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä osakesäästöohjelma. Cramo Care -yritysvastuuohjelmamme mukaisesti tarjoamme kaikille työntekijöillemme kannustavan ja turvallisen työpaikan. Cramo Finland Oy:n tavoitteena on olla nikotiinivapaa yritys vuoteen 2020 mennessä. Olemme myös mukana Savuton Suomi 2030 -verkostossa. Lisäksi olemme saaneet Suomen aktiivisin työpaikka -sertifikaatin.

WE ARE SHAPERS

Me olemme suunnannäyttäjiä, tulevaisuuden muokkaajia – ihmisiä, joiden intohimona on pyrkiä tekemään asiat aina vähän paremmin kuin ennen. Me tiedämme, että tiedon jakaminen ja toistemme tukeminen ovat avain menestykseen. Sitoutuminen, luotettavuus ja luovuus ovat arvoja, joiden mukaan toimimme.

Nyt olemme jännittävällä matkalla, jonka määränpää on toimialamme korkein huippu. Saavuttaaksemme sen, tarvitsemme tiimiimme lisää motivoituneita, innostuneita ja muutosta pelkäämättömiä ammattilaisia, jotka haluavat kehittää ja kehittyä, ja joille asiakas on aina ykkönen. Emme ole vain töissä Cramolla, vaan olemme muokkaamassa toimialaa ja luomassa yrityksen tulevaisuutta. Siksi henkilölupauksemme on We Are Shapers ja meillä on mainio päivä työmaalla.

HAE MUKAAN!  

Lisätietoja tehtävästä antaa 13.8. ja 19.8. klo 9.00-11.00 Business Performance Oy:n konsultti Juha Porkka, puh. 040 501 3454. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen mahdollisimman pian, viimeistään sunnuntaina 25.8.2019 mennessä oheisen hakulinkin kautta. Paikka täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä.

Tule mukaan muokkaamaan toimialaamme, yritystämme ja omaa tulevaisuuttasi!