(Poistunut julkaisusta)

ALUEPÄÄLLIKKÖ
HKScan

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2019

Etsimme nyt Food Service -tiimiin kahta

ALUEPÄÄLLIKKÖÄ

Etelä-Suomen alueelle 

Etsimme sekä jo kokenutta alan osaajaa että tulevaisuuden potentiaalia, jolla on vahva halu kehittyä alan huippuammattilaiseksi.

Aluepäällikkönä vastaat eteläisen Suomen alueellisista asiakkuuksista. Vastaat oman alueesi myynnin kehityksestä ja kannattavuudesta sekä uusasiakashankinnasta.  Ratkaisukeskeisenä myyjänä olet osa pitkää arvoketjua ”tilalta haarukkaan” ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa kuluttajien valintoihin sekä asiakkaiden entistä parempaan ansaintaan. Raportoit tehtävässäsi kenttämyyntipäällikölle. Sijoituspaikkasi on Vantaalla.

Odotamme sinulta

  • alemman korkeakoulutason kaupallista tai ravintola-alan koulutusta (esim. tradenomi tai restonomi) tai muuta tehtävään soveltuva koulutusta
  • jo hankittua kokemusta Away from Home / Food Service -kenttämyynnistä (seniorilla vähintään 5 - 8 vuotta, juniorilla 1 – 2 vuotta) tai vaihtoehtoisesti kokemusta ravintola-alan kaupallisesta vastuusta
  • sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista viestintätaitoa, englannin kielen taito katsotaan eduksi
  • kykyä ja näkemystä myydä tuotteita, ideoita ja ratkaisuja
  • aktiivista ja tavoitteellista otetta sekä kykyä työskennellä itsenäisesti
  • hyviä myynti- ja vuorovaikutustaitoja
  • voittamisen tahtoa ja vahvaa halua varmistaa omien asiakkaiden menestys ylivertaisella palvelulla
  • hyviä yhteistyötaitoja tiimin sisällä
  • ravintola-alan kokemus on molemmille haettaville aluepäälliköille eduksi.

Tarjoamme sinulle osana Pohjoismaiden suurinta ruokataloa kilpailukykyisen tarjooman, mikä koostuu tuotteista ja ratkaisuista sekä mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä innostavassa ympäristössä tunnettujen tuotemerkkien parissa. Uskomme pääsevämme parhaaseen tulokseen yhteistyöllä ja kannustavalla asenteella. Arvostamme osaamista ja tuoreita näkemyksiä, joita sinä voit tuoda mukanasi meille.

Tehtävää koskeviin tiedusteluihin vastaa rekrytointikumppaninamme toimivan Arespartnersin Aleksi Koskinen, puh. 044 240 6993 (tavoitettavissa 12.7. klo 9 - 11 ja 5.8. klo 15 - 17). Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen osoitteessa www.arespartners.fi linkin Aresnets kautta viimeistään 12.8.2019 mennessä. Haastattelut käynnistyvät elokuun kolmannella viikolla.