(Poistunut julkaisusta)

Aluepäällikkö
Autokem Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2019

Haemme Pääkaupunkiseudulle sekä Keskeiseen Suomeen tulosnälkäisiä
ALUEPÄÄLLIKÖITÄ toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Otat kokonaisvastuun sinulle nimettävästä alueesta ja asiakaskunnasta. Kehität pitkäjänteisellä otteella Autoglym-tuotteiden myyntiä sekä nykyisissä asiakkaissa että hakemalla aktiivisesti uusia. Tehtäväsi on tuottaa jälleenmyyjille ja ammattikäyttäjille lisäarvoa Autoglym-tuotteiden avulla. Liikut aktiivisesti ja suunnitelmallisesti kentällä tekemässä tavoitteellista myyntityötä. Uusien asiakassuhteiden solmiminen on yksi tärkeimmistä tehtäviäsi.

Odotamme hakijalta positiivista asennetta, oman työn suunnitelmallisuutta ja aktiivista työskentelyotetta. Sinulla on vahva halu pitkäjänteiseen ja palkitsevaan tuloksentekoon, arvostat laadukkaita tuotteita sekä vahvaa brändiä. Tekninen tai kaupallinen työ- / koulutustausta auttaa työssä menestymisessä. Pystyt kommunikoimaan myös Englannin kielellä. Palkkauksesi muodostuu kiinteästä pohjasta ja myyntiprovisiosta.

Lisätietoja tästä avaintehtävästä saat soittamalla AUTOKEM OY, toimitusjohtaja Jouni Salonen, puh. 0400 633809 tai myyntipäällikkö Ari Paloheimo 044 7757755.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si 20.6.2019 mennessä eva@autokem.fi