(Poistunut julkaisusta)

Aluepäällikkö
Majoituspalvelu Forenom Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2019

Majoitusalan edelläkävijänä haluamme jatkuvasti uudistaa markkinaa ja saada aikaan positiivista muutosta – mutta myös nauttia työnteosta. Olemme 450 ammattilaisen tiimi, ja meitä ohjaa asiakkaidemme tarpeet. Meillä on yli 20 vuoden kokemus yritysten majoittamisesta, mutta katsomme joka päivä perinteitä pidemmälle. Uskomme, ettei yhdellä tavalla toimia voi ratkaista jokaista majoitustarvetta ja siksi etsimme jatkuvasti uusia tapoja vastata asiakkaidemme tarpeisiin.
Arvojemme peruskiviä ovat rohkeus, avoimuus sekä se fakta, että yhdessä saamme enemmän aikaan.
Haluamme haastaa itsemme, perinteiset toimintatavat sekä koko toimialan. Olemme intohimoisten, luovien ja sitoutuneiden yksilöiden yhteisö, joka ei pelkää haasteita.

Haluatko olla osana todistamassa yhtä majoitusalan hienoinpaa kasvutarinaa? Nyt sinulla on mahdollisuus päästä vaikuttamaan siihen omalla panoksellasi, sillä haemme ALUEPÄÄLLIKKÖÄ Vaasan alueelle.

Aluepäällikkönä vastaat Forenomin Vaasan talousalueen toiminnasta ja tuloksesta kokonaisvaltaisesti. Olet rohkea päätöksentekijä ja vastuunkantaja sekä luontainen verkostoituja, joka omaa myynnillisen ja yrittäjähenkisen työotteen.

Tehtävänäsi on alueesi toiminnan ja myynnin jatkuva kehittäminen. Huolehdit, että alueella on majoitustilaa oikea määrä oikeaan aikaan ja että palvelutuotanto toimii majoituskohteissa timanttisesti. Johdat Vaasan alueen toimintaa tulosvastuullisesti, intohimolla ja toisiinkin tarttuvalla energialla. Olet innostava ja johdat esimerkillä - toiminnan kasvaessa alueellasi saat kasvattaa myös tiimiäsi.

Vuokrausalan tuntemuksesta on etua työssäsi, mutta valmis kiinteistöalan ammattilainen sinun ei kuitenkaan tarvitse olla. Oleellista on, että olet valmis laittamaan itsesi likoon ja oppimaan uutta. Olet myös tavoitteellinen ja tinkimätön työssäsi ja nautit monipuolisesta työnkuvasta, tekemisen meiningistä ja ihmisten kanssa työskentelystä. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää myös hyvää ruotsin ja englannin kielen taitoa.

Aluepäällikön tehtävässä kasvat nopeasti majoitusalan ammattilaiseksi ja Forenomin palvelutuotevalikoiman asiantuntijaksi. Työ Forenomilla on erittäin monipuolista, vastuullista ja antaa haasteita kokeneemmallekin osaajalle pitkäksi aikaa, mutta myös tarjoaa uranälkäiselle hyvät etenemismahdollisuudet ja halutessasi jopa uran kansainvälisillä kentillä.

Käy tutustumassa Forenomin porukkaan osoitteessa www.forenom.com sekä Twitterissä www.twitter.com/forenom ja LinkedIn: www.linkedin.com/company/forenom/. Mikäli tunnet kuuluvasi joukkoon, jätäthän hakemuksesi pikaisesti, sillä paikka täytetään heti oikean henkilön löydettyä!

Klikkaa siis Hae työpaikkaa -painiketta ja kerro meille, miksi tämä tehtävä on sinua varten ja mitä annettavaa sinulla olisi tulevalle työnantajallesi!

Lisätietoja kaivatessasi tartu luuriin 050 5966328, jolloin puhelinlinjoilla päivystää Baronan seniorikonsultti Viivi Härkönen. Haun tiimoilta pääsemme syvällisempiin keskusteluihin kanssasi, jos ennen soittoasi olet jo tallentanut järjestelmäämme ansioluettelosi hakemuksineen ja palkkatoiveineen.

Tule inspiroimaan ja inspiroitumaan alati muuttuvasta asuntoalasta ja tuo rohkeasti mukanasi uusia näkökulmia! Aluepäällikön monipuolinen ja mielenkiintoinen tehtävä majoitusratkaisujen parissa odottaa ottajaansa!