(Poistunut julkaisusta)

Aluepäällikkö
Mehiläinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2019

Haemme nyt energistä ja tuloshakuista ALUEPÄÄLLIKKÖÄ vanhempainvapaan sijaisuuteen julkiselle sektorille kohdistuvaan myynti- ja rekrytointitehtävään Töölön toimipisteeseen.

Aluepäällikön tehtävänkuvaan kuuluvat pääasiallisesti suorahakupainotteinen lääkäreiden ja lääketieteen kandidaattien rekrytointi ja sopimusneuvottelut, vuokralääkäripalveluiden kuntamyynti, asiakasyhteistyö ja tarjouspyyntöjen valmistelu, rekrytointimarkkinointitehtävät sekä oman palvelutuotannon tukemiseen liittyvät muut monipuoliset työtehtävät.

Haettavalla henkilöllä on erinomaiset suulliset ja kirjalliset kommunikointitaidot ja hän pärjää vaativissakin neuvottelutilanteissa niin puhelimessa kuin kasvotusten. Aluepäälliköllä on aina monta rautaa tulessa ja tehtävässä menestyminen edellyttää itsenäistä työotetta ja kykyä pitää langat käsissä kiireen keskellä. Edellytämme hakijoilta myös kokemusta vastaavista tehtävistä ja näyttöjä tuloksellisesta myyntityöstä. Aikaisempi kokemus myyntityöstä terveydenhuolto- tai kuntasektorilla katsotaan eduksi.

Hakijoilta edellytetään myös:
- Tehtävää tukevaa koulutustaustaa, esim. tradenomi tai KTM
- Vähintään 2-3 vuoden kokemusta myyntitehtävistä
- Paineensietokykyä
- Tuloshakuista ja eteenpäin pyrkivää työskentelyotetta
- Normaalien toimisto-ohjelmien hallintaa

Työajat ovat pääsääntöisesti normaalit toimistotyöajat iltapäiväpainotuksella, mutta aluepäällikkö osallistuu myös rekrytointi- ja markkinointitilaisuuksiin, jotka saattavat sijoittua normaalien työaikojen ulkopuolelle. Aluepäällikkö työskentelee pääosan työajastaan Mehiläisen Töölön lääkärikeskuksessa, mutta työ edellyttää myös jonkin verran matkustamista Etelä-Suomen alueella.

Alan suurimpana ja nopeimmin kasvavana sosiaali- ja terveyspalvelualan yrityksenä Mehiläinen tarjoaa mahdollisuuden olla mukana kehityksen eturintamassa erinomaisilla urakehitysmahdollisuuksilla. Tehtävään valitulle on tarjolla kiinteä pohjapalkka, tulospalkkio, matkapuhelin- ja tietokone-etu sekä muita etuja. Kyseessä on äitiyslomasijaisuus, mutta mahdollisuus neuvotella myös vakinaisesta työstä. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan alkusyksyllä.

Lähetäthän hakemuksesi meille rekrytointijärjestelmän kautta viimeistään 31.5.2019.

Palvelujohtaja Kasperi Rasilainen
Puh. 050 3465265 (ti, ke ja to klo 15-16)
kasperi.rasilainen@mehilainen.fi