(Poistunut julkaisusta)

Aluepäällikkö
Teknologiateollisuus ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2019

Teknologiateollisuuden visiossa Suomi on vuonna 2030 hyvinvoiva ja vakaa, ihmisillä on merkityksellistä työtä, työmarkkinat perustuvat paikalliseen luottamukseen ja yritykset haluavat investoida Suomeen. Suomessa on monipuoliset mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen ja ihmisiä rohkaistaan uuden oppimiseen.

Tavoitteemme toteuttamiseksi valtakunnallisesti haemme nyt aluepäällikköä Länsi-Suomen (Etelä-Pohjanmaa, Keski-Pohjanmaa ja Pohjanmaa) alueelle.

Tehtävässä vastaat jäsenpalvelustamme Länsi-Suomen yli kahdellesadalle jäsenyritykselle, alueellisesta vaikuttamisesta ja viestinnästä sekä jäsenyritystemme keskinäisen yhteistyön kehittämisestä ja organisoinnista.

Neuvot, konsultoit ja koulutat jäsenyrityksiämme kaikissa työsuhteisiin liittyvissä asioissa. Jäsenneuvonta kattaa myös osaamiseen, yrityksen kehittämiseen ja kansainvälistymiseen sekä henkilöstön työhyvinvointiin liittyvät teemat. Keskeisenä tehtävänäsi on paikallisen sopimisen edistäminen yrityskohtaisten työehtojen lisäämiseksi.

Alueellisessa vaikuttamisessa ja viestinnässä tavoitteenasi on toimintaympäristön kehittäminen yritysten kilpailukyvyn varmistamiseksi. Tärkeimpiä sidosryhmiä ja yhteistyökumppaneita ovat päättäjät ja poliitikot, oppilaitokset, eri viranomaiset sekä aluemedian edustajat.

Etsimme nykyaikaista vaikuttajaa, joka tuntee yritysten tarpeet kilpailukykynsä kehittämiseksi. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja itsenäinen ote työhösi. Arvostamme työsuhdeasioiden tuntemusta sekä kokemusta yrityksille tärkeiden sidosryhmien toiminnasta. Sinulla on hyvät vuorovaikutus– ja esiintymistaidot. Olet tiimipelaaja ja autat mielelläsi myös muita onnistumaan. Arvostamme, jos kykenet suomen ja englannin kielten lisäksi kommunikoimaan myös ruotsin kielellä.

Tarjoamme Sinulle monipuolisen, mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän suomalaisen vientiteollisuuden ytimessä nopeasti kehittyvällä toimialalla sekä kilpailukykyiset henkilöstöedut. Tehtävässäsi saat täyden tuen aluetiimimme lisäksi Helsingin toimistomme asiantuntijoilta.

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 24.4. mennessä oheisen linkin kautta.