(Poistunut julkaisusta)

Aluepäällikkö
Finax Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.2.2019

 

Etsimme yrityksemme osaavaan tiimiimmme aluepäällikköä läntiselle alueellemme (Hki - Tku - Tre) vastaamaan vastuullamme olevien tuotteiden myynnistä, toimenpiteistä, esillepanopartkaisuista ja asiakastyytyväisyydestä K-kaupoissa ja nimetyille muille asiakkaille. 

Edellytämme Sinulta vähittäiskaupan hyvää tuntemusta ja kokemusta kenttämyynnistä sekä myynnistä yksittäisille kaupoille. Sinulla on kykyä johtaa omaa työtäsi ja sinulla on järjestelmällinen työote. Olet oma-aloitteinen, myynti- ja palveluhenkinen sekä tavoitehakuinen. Sinulla on hyvät neuvottelu- ja myyntitaidot sekä tietotekniset taidot. Sinulla on sopiva koulutus kaupalliselta alalta ja/tai vahva näyttö vähittäiskaupan toimialalta vastaavista tehtävistä. Tehtävän suorittamiseksi tarvitset ajokortin sekä oman auton.

Tarjoamme sinulle haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän, jossa olet osana meidän tiimiä ja samalla pääset kehittämään itseäsi myynnin ammattilaisena. Annamme kaiken tuen tehtävän suorittamiseksi menestyksellisesti.

Lisätietoja antavat aluepäällikkö Veijo Weeman puhelinnumerossa 044 709 7999 torstaina 7.3. klo 14 - 17 ja perjantaina 8.3. klo 8 – 11 ja maajohtaja Kari Vuorela puhelinnumerossa 0400 602 165 tiistaina 12.3. klo 12 – 15 ja keskiviikkona 13.3. klo 9 – 11.

Lähetä hakemuksesi CV:n ja palkkatoivomuksen kanssa viimeistään 24.3.2019 mennessä osoitteeseen kari.vuorela@finax.se ja otsikkoon merkintä ”Aluepäällikkö”.